Krémmánia magazin

TOP őszi parfümújdonságok férfiaknak

Fás-aromás jegyek, citrusos frissesség, vagy a dohány és ámbra karakteressége, ami meghatározza az őszi szezon férfiaknak szánt parfümújdonságait. Luxusszinten és drogériás viszonylatban is könnyedén találni kipróbálásra érdemes darabokat, mutatunk most közülük ötöt, melyek épp csak felkerültek az üzletek polcaira.

Calvin Klein Defy EdT

Calvin Klein Defy EdT
Calvin Klein Defy EdT

Kontrasztos illat, melyben a pezsdítő frissesség és az energikus, fás jegyek ötvözetével találkozunk. A parfüm a citrusfélék frissességével nyit, amelyet a bergamott és a friss levendula abszolútum emel ki. Az illat szívjegyében rusztikus textúrájú gazdag vetiverolajat találunk, alapjegyében pedig az ámbra dominál. Férfias, fás, friss illatként definiálhatjuk.

DAVID BECKHAM COLLECTION AMBER BREEZE EdP

DAVID BECKHAM COLLECTION AMBER BREEZE EdP
DAVID BECKHAM COLLECTION AMBER BREEZE EdP

Egy új EdP illatcsaláddal jelentkezett a márka az őszi szezonra, melynek Amber Breeze-re keresztelt tagja egy hosszantartó, borostyános-aromás illat. A fejjegyben bergamott és rozmaring fogad egy kis fűszeres feketebors társaságában, majd a szívjegyben levendula, rózsa és zsálya alkot tiszta, férfias elegyet. Végül ezt a friss, kicsit virágos jelleget földes jegyekkel zárják le, pacsuli, vetiver, pörkölt tonkabab szereplésével.

Giorgio Armani Code Parfum

Giorgio Armani Code Parfum
Giorgio Armani Code Parfum

A 2004-ben debütált Armani Code illatcsalád legújabb tagja a hangsúlyt az önkifejezés és a mélyreható kapcsolatok értékeire helyezi. Új illatösszetevőivel a modern férfiasság esszenciáját tükrözi, erőteljes, mégis érzéki. Fás-aromatikus és érzékekre ható jellemzőit megőrizve az új illat képes megragadni az Armani Code legjavát. Az új illat a Vert de Bergamote és a bergamott vibráló,
ragyogó fejjegyeivel nyit, majd szívjegyei közt megjelennek a zsálya és írisz akkordok is, melyek együttese igazán kiemeli az illat férfias, mégis elegáns jellegét. Az alapjegyeket az erőteljes brazil tonkabab akkord határozza meg.

AVON Musk Instinct kölni

AVON Musk Instinct kölni
AVON Musk Instinct kölni

Az Avon Musk Instinct kölni azon férfiak kedvence lehet, akik a természet ősi, zabolátlan energiájával töltődnének fel nap, mint nap. A trópusi esőerdő akkordjában rejlő természetes erő a cédruslevél frissességével és a nedves pacsuli élénkségével csábít a mindennapi kalandok és feladatok leküzdésére, és arra, hogy minden helyzetben a lehető legjobban teljesítsenek.

Tabac Wild Ride

Tabac Wild Ride
Tabac Wild Ride

A Tabac Wild Ride a fiatal férfiak illata, amely a klasszikusan férfias és teljesen váratlan jegyek között teremt egyensúlyt. Citrusos, fás, aromás illat, amely nyitányában ott találjuk az alma édes, kesernyés jellegét, a kardamom élénk, fűszeres jegyét és a serkentő hatásáról ismert gerániumolajat. Szokatlan, kesernyésen friss Elemi SFE gyanta fűszeres dohánnyal és érzéki ámbrával dolgozik a vibráló szívben, míg a hosszan megmaradó alapot balzsamos tömjén, fás vetiverolaj és pacsuli adja.