Krémmánia magazin

Ezek lesznek a 2022-es karácsonyi időszak legnépszerűbb parfümjei

Közzétette a The Perfume Shop, melyek lesznek azok a parfümök, amik idén karácsonykor a legnagyobb eséllyel kerülnek fel az ajándéklistákra. Az illatok közt több idei újdonság is van, amiket már tucatnyian értékeltek a Krémmánián is.

Női parfümök

Az Egyesült Királyság első számú parfümforgalmazója illatszakértői közreműködésével állította össze a listát, amire az ikonikus illatok közül felkerült a Mugler Alien, mely 2005 óta hódít. Dominique Ropion és Laurent Bruyere kreációja orientális-fás illat, amiben a jázmin mellett fás jegyeket és borostyánt találunk.

Mugler Alien
Mugler Alien

A Chanel Coco Mademoiselle EdP is ott van a sikerlistán, mely esetén szintén meglepő lehet, ha belegondolunk, már 21 éve hódítja meg a női szíveket. A Jacques Polge által készített parfüm a citrusos-virágos illatok kedvelőinek egyik legnépszerűbb illata, ami nálunk 540 értékelés után is 4,36-os átlagos pontszámon áll.

Chanel Coco Mademoiselle
Chanel Coco Mademoiselle EdP

Az újdonságok közül a Gucci Flora Gorgeous Jasmine, amint neve is elárulja, egy virágos, jázminos illat, melyet az olasz mandarin, fekete bors és bergamott citrusos triója vezet fel, és társul hozzá magnólia és damaszkuszi rózsa a szívjegyben.

Gucci Flora Gorgeous Jasmine
Gucci Flora Gorgeous Jasmine

A Paco Rabanne Fame egy őszi újdonság, amire megjelenése óta nagy az érdeklődés, amit önmagában az üveg látványa is növel. A flitterruhás robot játékos illatot rejt, amit chypre, gyümölcsös jegyek határoznak meg.

PACO RABANNE FAME EDP

A Prada Paradoxe is az idei karácsony egyik sikerillata lesz, amitől maga a divatház is sokat vár. Hét év után mutattak be személyében új illatot, mely egy teljesen új parfümcsalád első tagját jelöli. A gyümölcsös-virágos illat az aktuális trendeknek megfelelően utántölthető üvegben érhető el.

Prada Paradox EdP
Prada Paradox EdP

Férfi parfümök

A férfi parfümök közül a népszerűségi listára került a Dior Sauvage, ami 2015-ös megjelenése óta töretlenül népszerű, valamely változata rendre ott szerepel a Fragrantica éves toplistáin is.

Dior Sauvage
Dior Sauvage

A Paco Rabanne 1 Million EdT sem hiányzik a toplistáról, ami szép teljesítmény, tekintve, hogy 2008-ban dobta a piacra a márka az illatot. Megosztó parfüm, van, akik szerint már lejárt lemez, más véleményezők kitartanak amellett, hogy nem a parfüm hibája, mennyien másolták, és bizony sokan mostanság fedezték újra fel maguknak az illat különlegességét.

Paco Rabanne 1 Million EdT
Paco Rabanne 1 Million EdT

Az Armani Code Parfum mint idei újdonság tekint nagy karácsonyi sikerek elé, augusztus végén jelent meg nálunk, illatnagykövete nem más mint Regé-Jean Page. A parfüm újragondolása az ikonikus illatnak, ám annak fás, aromatikus, érzéki jellegzetessége minden cseppjében benne van.

Armani Code Parfum
Armani Code Parfum

A Hugo Boss Boss Bottled Parfum az őszi szezonra jelent meg, ám úgy tűnik, fényes jövő elé néz. Esetében Chris Hemsworth csábereje szédít be minket a parfümériákba,de az illatot sem kell félteni, úgy jellemzik a fás-ámbrás kompozíciót, mint egy igazán intenzív és férfias illat.

Hugo Boss Boss Bottled Parfum
Hugo Boss Boss Bottled Parfum