Krémmánia magazin

20+1 adventi szépségnaptár képekkel és árakkal

Fontolgatod, hogy megajándékozod magad egy adventi szépségnaptárral? Esetleg egy barátod, rokonod lesz olyan mázlista, hogy az ajándékozójává lépsz elő? Ha bármelyikre igen felé görbül válaszod, mutatjuk, milyen adventi szépségnaptárak várnak rád 2022-ben.

Avon 12 napos Adventi Kalendárium

A 24 napos nagytestvér mellett kapható egy kisebb változat is az Avonnál, amiben parfümtollat, sminktermékeket, valamint bőr- és hajápoló kozmetikumokat is találhatsz.

Ár: 17 990 Ft

L’Occitane Prémium Adventi Kalendárium

Két méretből választhatunk a márkánál, a naptárakat Eva Offredo illusztrációi díszítik. A prémium naptárban 24 meglepetést találunk, többféle arc-, test- és hajápoló termékeket. A dobozt ráadásul mindennapi tárolóvá alakíthatjuk, nem válik hulladékká az ünnepek után.

Ár: 47 500 Ft

Catrice DIY Adventi kalendárium

24 beauty meglepetést tartogat a Catrice naptára, amik összértéke meghaladja a negyvenezer forintot. Mind normál méretű, ráadásul jár hozzájuk 24 díszes papírzacskó és matricák is, amikbe becsomagolhatod őket, ha más számára szeretnéd ajándékba adni.

Ár: 15 990 Ft

Douglas Sminkes Adventi kalendárium

Többféle adventi naptárt is készített a parfüméria, közülük az egyik ez a sminkes, melyben találunk többek közt sminkpalettát, kétfázisú sminkeltávolítót, szemceruzát, szempillaspirált, ajakrúzsokat és hasznos sminkes kiegészítőket is.

Ár: 16 990 Ft

DOVE adventi kalendárium

A Dove is készült adventi naptárral az ünnepi időszakra, a 24 ablakos óriási kalendáriumban 16 szépségápolási termék és 8 hasznos kozmetikai kiegészítő található. Testápolókból, krémekből van benne a legtöbb, több teljes méretben.

Ár: 17 900 Ft

Mad Beauty Pom Pom Adventi Kalendárium

12 kozmetikai ajándékot találunk a Mad Beauty naptárában: tusfürdő, testápoló, kézkrém, 2-2 fürdősó, fürdőbomba, ajakbalzsam és körömreszelő, valamint egy fürdőszivacs.

Ár: 4242 Ft

Nuxe Adventi Kalendárium 2022

Az idei Nuxe naptárban 24 mini termék található, köztük a márka népszerű száraz olajai, parfümök, testápolók, arckrémek és más bőrápoló termékek.

Ár: 29 899 Ft

NYX Professional Makeup Gimme SuperStars! 24 Days Advent Calendar

24 sminkterméket találhatunk az abakok mögött, többféle szájsminkkel, szemhéjpúderekkel, arcárnyalókkal lesz gazdagabb, aki ezt a naptárt kapja.

Ára: 27 820 Ft

Guinot Adventi naptár

Újdonság a márka még itthon, de máris lecsaphatunk adventi naptárára, amiben a francia brand bőrápoló kozmetikumait és sminktermékeit egyaránt megtaláljuk ízléses, számozott kis vászonzacskókba rejtve. A termékek travel size méretben kerültek a 24 napos válogatásba.

Ára: 59 000 Ft

Payot Adventi naptár

A Payot adventi naptárába 24 bőrápoló lapul, a mini méretű termékek közt arctisztítókat, arckrémeket, szérumokat egyaránt találunk. A márka legnépszerűbb készítményeit próbálhatjuk ki az adventi időszak alatt – és még utána is, hisz jó pár hétre való készítményt kapunk.

Ára: 57 000 Ft

Yves Saint Laurent Adventi kalendárium

24 különleges meglepetést rejt a luxusmárka kalendáriuma, köztük több teljes méretű terméket és illat-, smink- és bőrápolási luxusminiatűröket. A legnépszerűbb illatok mind  belekerültek, de a rúzsok árnyalatainál is ügyeltek rá, hogy a kedvelt színeket tartalmazza a naptár. Bónuszként egy hasznos kis YSL Beauty ajándék is ott lapul a naptár valamelyik fiókjában.​

Ára: 120 490 Ft

Giorgio Armani Adventi Kalendárium

Az Armani adventi kalendárium fiókjaiban 24 meglepetés lapul, melyek között teljes méretű termékek, midi és mini méretű meglepetések is találhatóak. A márka ikonikus illatainak, smink – és bőrápolási termékeinek portfóliójából válogatták össze őket, szempillaspirálok, szemhéjfestékek, rúzsok és egy mini luxus arcápoló is vár a szerencsés tulajdonosra.

Ára: 121 990 Ft

Clinique Advent Calendar 2022

A Clinique naptárában is 24 termék található, a népszerű Moisture Surge termékcsalád több tagja, sminklemosó és sminktermékek, arctisztítók és szérumok egyaránt.

Ár: 39 330 Ft

Nivea Adventi Naptár

Az adventi naptár nemcsak kozmetikumokat tartalmaz a márka teljes kínálatából, de Labello ajakbalzsamokat és kisebb kiegészítőket is, mint hajcsat, karkötő, kis tükör vagy fürdőszivacs.

Ár: 15 550 Ft

Clarins Advent Calendar 2022

Minden egy csomagban, amire csak szükség lehet az arcápoláshoz, ez is lehetett volna a jelmondata a márkának, ami naptárába tette a legnépszerűbb bőrápolóit. Mire minden kis fiók tartalmát felbontjuk, teljes rutin áll össze a hétköznapokra, amit gazdagít a márka híres ajakolaja és egy szempillaspirál is.

Ár: 33 820 Ft

The Body Shop Kívánságok és Csodák Adventi Doboza

Idén is három méretben jelet meg a The Body Shop adventi kalendárium, melyek közül a legimpozánsabb a Kívánságok és Csodák Adventi Doboza. Ez 25 fantasztikus bőrápolót rejt, melyek tetőtől talpig gondoskodnak rólunk. Teljes méretű termékekkel és bestsellerekkel tették még különlegesebbé a kalendáriumot, ami kisebb fiókos elemként később is jó szolgálatot tehet.

Ára: 54 990 Ft

Garnier Skin Naturals Adventi Naptár

A Garnier elhozta, amitől minden arcmaszkimádónak felcsillan a szeme: egy 12-es válogatást a márka legnépszerűbb arcápoló maszkjaiból, amik közt találunk két szemmaszkot és egy ajkakra való hidratáló maszkot is.

Ára: 16 900 Ft

Rituals THE RITUAL OF ADVENT Premium Advent Calendar

Háromféle adventi naptár jelent meg a márkánál, közülük a legkülönlegesebb ez a fenyőfa alakú, amiben többféle arcápolót és testápolót találunk. Kerültek bele boosterek, szérumok, tusfürdők, parfümök és kényeztető kiegészítők, illatgyertyák képében.

Ára: 60 890 Ft

essie Adventi Naptár

Mi más lenne az essie adventi naptárában, mint a márka aktuális körömlakk kínálatának legvágyottabb színei, fedőlakkal, alaplakkal, és persze egy körömlakklemosóval.

Ár: 27 220 Ft

Bobbi Brown Adventi Naptár 2022

A sminkmárka 12-es adventi naptárral készült idén, amiben sminkalaptól a highlighterig megtaláljuk egy teljes smink minden elemét, plusz egy lemosót is hozzájuk.

Ár: 73 990 Ft

Yves Rocher The New Year’s Calendar

Az Yves Rocher Purity ajándékszettjével zárjuk a sort, ami kakukktojás a tekintetben, hogy  nem az adventi időszakot, hanem az évzáró napokat szeretné még különlegesebbé tenni. Tartalma két rúzs, egy highlighter, egy szempillaspirál, körömlakk, szemceruza és egy szemhéjfesték ceruza.

Ár: 12 990 Ft