Krémmánia magazin

A sminkelés nagyágyúi: ismerd meg a Bobbi Brown és GlamGlow kozmetikumokat! (x)

Ha sminkelésről van szó, a kifogástalan végeredmény titka a megfelelő alapban és a minőségi összetevőkben rejlik. Az ápolt arcbőr és a kiváló minőségű kozmetikumok a tökéletes smink elengedhetetlen része, amihez a GlamGlow márka arcpakolásaival és -ápolóival ideális arcbőr érhető el, míg a Bobbi Brown minőségi kozmetikumai a természetesség jegyében hozzák felszínre a bennünk lakozó szépséget.

GlamGlow arcpakolások: hollywoodi ragyogás sminkmester nélkül

A GlamGlow márkát a Dellimore házaspár alapította 2010-ben, eredetileg csupán néhány híres hollywoodi barátjuk számára. Azonban azok annyira elégedettek voltak a GlamGlow arcpakolásokkal, melyek ellenállóvá tették bőrüket a fárasztó forgatásokkal szemben, hogy a márka hamar áttörte magát a hollywoodi filmstúdiók falain, és világszerte ismertté vált.

A GlamGlow-nak köszönhetően Hollywood legendás arcpakolásai most már mindenki számára elérhetőek. Filmsztárokat meghazudtoló, hibátlan arcbőrt és ragyogást eredményeznek azok számára, akik a tökéletes smink alapját keresik. Az eredmény pedig azonnal szemmel látható, már közvetlenül a pakolások használata után is.

A GlamGlow arcmaszkok palettája rendkívül széles: a tisztító és a pórusösszehúzó, a revitalizáló és az élénkítő arcpakolásokon keresztül a bőrtónusjavító és a hidratáló termékeken át a nyugtató és a feszesítő maszkokig minden arcbőrproblémára találunk megoldást. Sőt, egy percre sem kell megválnunk tőlük, hiszen utazó kiszerelésben is elérhetőek!

GlamGlow-kedvenc: Supermud Clearing Treatment tisztító arcmaszk

GlamGlow-kedvenc: Supermud Clearing Treatment tisztító arcmaszk

A professzionális kozmetikai márka egyik legkeresettebb terméke a tökéletes arcbőrt eredményező GlamGlow Supermud Clearing Treatment tisztító arcmaszk, mely szenet, valamint hat egyedülálló sav keverékét és kaolint tartalmazó összetételével tünteti el a bőrhibákat. Mindaz, mire bőrödnek szüksége van, a GlamGlow SuperMud arcmaszk egyetlen rétegében benne van: az eredmény pedig makulátlan arcbőr. Tapasztald meg a saját bőrödön!

Önkifejezés a Bobby Brown természetes hatású kozmetikumaival

Bobbi Brown szerint a szépség titka egyszerű: Légy önmagad! Mottójához az eredetileg sminkes végzettségű üzletasszony a Bobby Brown márka 1991-ben történt megalapítása óta hű maradt. A természetes árnyalatú, minőségi dekorkozmetikumok azzal a céllal születtek, hogy a nőket valódi önmaguk és természetes szépségük kihangsúlyozására ösztönözze.

A természetességet képviselő kozmetikumok széles skáláját felvonultató Bobby Brown termékek között számos örökkedvenc megtalálható: a hosszan tartó alapozó, az élénkítő korrektor, a kompakt púder vagy a könnyű BB krém. Rendkívül népszerű emellett a sötét karikák elleni Bobbi Brown Extra Repair Eye Cream Intense szemkörnyékápoló, a szempilláknak extra volument adó Bobbi Brown Eye Opening Mascara szempillaspirál és a Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base vitaminos sminkalap is. A bronzosító és a megannyi színárnyalatban tündöklő Luxe Lip Color ajakrúzs is a márka egyik bestsellerének számít.

Bobbi Brown-favorit: Skin Long-Wear Weightless Foundation tartós alapozó

Bobbi Brown-favorit: Skin Long-Wear Weightless Foundation tartós alapozó

A Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation hosszan tartó alapozó akár 16 órán át biztosít tökéletes fedést, tartós összetételének és könnyed textúrájának köszönhetően viselője szinte meg is feledkezik róla. A természetes hatású alapozó megbízhatóan fedi el a bőrhibákat és shea vajjal hidratálja az arcbőrt, miközben SPF 15-ös védelmet nyújt az arcbőrnek a napsugárzással szemben. Matt hatású: a természetes ásványi púderek megakadályozzák a túlzott fénylést, nem okoz pattanásokat. Találd meg a neked megfelelőt a több, mint 40 árnyalat közül!

Csapj le kedvenceire most kedvezményesen!

Te is átélnéd a GlamGlow arcpakolások által nyújtott ragyogást, akárcsak a hollywoodi filmcsillagok? Szeretnéd kiemelni az benned rejlő természetes szépséget a Bobbi Brown természetes kozmetikumokkal? Ne maradj le: Ne maradj le: ha szerencséd van a Black Friday alkalmával ezekre a termékekre is lecsaphatsz.