Krémmánia magazin

Peptides szemkörnyékápolóval bővített a The Ordinary

Hetek óta lebegtette a hírt a The Ordinary, hogy új bőrápolóval bővül a kínálata, és végre lehullt lepel a barna üvegcséről: peptides szemkörnyékápoló az újdonság. A The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum egy vízbázisú formula, melynek peptidkoktéljában ott találjuk a Palmitoyl Tripeptide-38-at is.

A szérumot célzottan a szemkörnyéken jelentkező bőrproblémák javítására fejlesztették ki, olyan peptideket tartalmaz, amik segítik csökkenteni a szarkalábak és szem alatti ráncok láthatóságát, a táskás szemek, a puffadtság mértékét, és az ígéretek szerint természetesen a sötét karikákat is.

A peptidek közt találjuk a Matrixyl™ synthe’6™, RetinoPeptide 189, SYN™-AKE, CYTOBIOL™ LUMIN-EYE, UNISOOTH EG-28, és az Eyeseryl™ peptidet is. Mellettük tartalmaz a készítmény niacinamide-ot, koffeint, és más, a bőr számára hasznos antioxidánsokat.

The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum
The Ordinary Multi-Peptide Eye Serum

Az újdonság mindenképp izgalmas összetevőket rejt, ám a rajongók számára fájó pontként a szérum jóval többe kerül, mint az a márkától megszokott. A 15 ml-es üvegcse ára 26,80 euró, vagyis valamivel 10 ezer forint árcédulára számíthatunk.