Krémmánia magazin

Ez a kollagén miért jobb és hatékonyabb, mint a többi? (X)

Hallott már a Procollagenről? Ez az étrend-kiegészítő négy vitamin, hialuronsav, Q10 koenzim, MSM, NDF és halkollagén kombinációjával segít törékeny körmök, ritkuló haj, mély ráncok és problémás bőr esetén. Lassítsa le az öregedés folyamatát a valaha volt leghatékonyabb kollagénnel, amely gyorsan és hatékonyan javítja közérzetét és kinézetét.

Kollagénbevitel kényelmesebb formában

Sok kollagén folyékony vagy por formában kapható, amelyeket vízzel kell keverni. Ennek az a hátránya, hogy hogy folyékony formában nagyon kellemetlen ízű és minden alkalommal, amikor eszébe jut, hogy meg kell inni a kollagént, kellemetlen érzés fogja kísérni. Ha a kollagén por mellett dönt, szembe kell nézni azzal, hogy lehetetlen jól elkeverni és megszabadulni a keverés során keletkező csomóktól. Itt is kellemetlen ízt tapasztalhat, ugyanakkor a kollagén port mindig magával kell vinnie, ami sokszor kényelmetlen.

Procollagénünket kapszulákban kaphatja meg, mert a dobozt mindig bárhova magával viheti és így sosem feledkezik meg a reggeli és esti rutinjáról. Kollagén rendszeres szedésével rendkívül gyors eredményeket érhet el, amelyek teljesen elvarázsolják. Már 5 hét rendszeres használat után javul a közérzete és megjelenése, szervezetének legjobb működéséhez pedig csak a legjobb összetevőket biztosítja.

Mi a titkunk? Maximális abszorpció

Számos tanulmány kimutatta, hogy a hidrolizált kollagén könnyebben felszívódik a szervezetben. A hidrolizált kollagén 90%-a szívódik fel, míg a kollagén élelmiszerből való felszívódása csak 27%. A hidrolizált kollagén hatékonysága klinikailag bizonyított. Ilyenfajta kollagén fogyasztása hozzásegít  az egészségesebb, simább és ragyogóbb bőr elérésében. A Procollagen polidatint is tartalmaz, amely az egyik legerősebb antioxidáns és lehetővé teszi a maximális felszívódást. Szabad gyökök ellen hat, így megakadályozza a bőr gyors öregedését. Ráadásul rendkívül hatékonyan csökkenti a gyulladást és nyugtatja a bőrt. Ezenkívül kiválóan megelőzi a bőr ráncosodását és megereszkedését. A rendkívül jó minőségű polidatinnak köszönhetően felgyorsul a természetes kollagéntermelés, aminek számos egyéb pozitív hatása is van a szervezetre.

Kerülje az oxidatív stresszt

A Procollagen étrend-kiegészítőben lévő polidatin képes hatékonyan megvédeni minket az oxidatív stressztől, amely szinte minden egyénben jelen van. Az oxidatív stressz kisebb jelekben vehető észre, mint például energiahiány, migrénás fejfájások, fáradtság és depresszió. Ezért biztosítanunk kell szervezetünk számára a megfelelő egyensúlyt az antioxidánsok és az oxigénvegyületek között, és ebben a polidatin játssza a legnagyobb szerepet, amely maximálisan hozzájárulhat a jobb közérzethez és a fiatalosabb megjelenéshez. Hialuronsavval kombinálva hidratálja és táplálja bőrét, amely visszanyeri ragyogó megjelenését.

Miért válassza a Lux- Factor Procollagénjét?

  • Több mint 13 összetevő 1 kapszulában.
  • A bőr rugalmasabb, intenzíven hidratált és ragyogó lesz.
  • A haj erősebb, fényesebb lesz, és már néhány hét elteltével kevésbé hullik, melynek eredménye a sűrűbb haj.
  • Rendszeres használat mellett a körmök erősebbek és keményebbek lesznek.
  • Kiválóan segít a hormonok szabályozásában és a megfelelő egyensúly megteremtésében.
  • Erősíti az immunrendszert és nagyobb erőfeszítések során hozzájárul a szervezet optimális működéséhez.
  • Kiegyensúlyozza a stresszhormont és pozitívan hat a pajzsmirigy működésére.
  • Segíti javítani az ízületi porcok állapotát, és gyorsabb izomregenerációt tesz lehetővé.
  • Az összetevők kiváló kombinációja elősegíti a sebek gyorsabb gyógyulását is.
  • NDF szabadalmaztatott formulát tartalmaz, amely serkenti a szervezet saját kollagénszintézisét.
  • A termék GMO-MENTES és gluténmentes.
  • Klinikailag tesztelt.

A cikk fizetett hirdetési megjelenés, a benne közölt kutatási eredmények, illetve a termék hatására vonatkozó kijelentések hitelességéért a Combokin SP. z.o.o vállalja a teljes körű felelősséget.