Krémmánia magazin

Bővített az Olaplex, erre az egy hajápolóra lecserélheted az összes többit. Legalábbis időnként

Soklépcsős ápolási rutint nemcsak arcbőrünk számára alakíthatunk de, a hajápolásban is komplett sorozatokat találunk, melyek szorgos használatával mi lehetünk a két lábon járó Aranyhaj. Csakhogy, a valóságban nincs mindig idő 3-4-5 lépéses hajápolási programra. Olykor már az is az időmenedzsment csúcsa, ha az edzések, fontos események és halaszthatatlan elfoglaltságok közt megtaláljuk a tökéletes napot a hajmosásra, ha pedig nem sikerül: jönnek a szárazsamponok.

Úgy tűnik, az Olaplexnél is felismerték szükségét a B variációnak, legfrissebb újdonságuk ugyanis az  Olaplex 4D Clean Volume Detox Szárazsampon, amely az ígéretek szerint tökéletesen láthatatlan, nem hagy fura fehér nyomot a hajon, és villámgyorsan felfrissíthetjük vele hajunkat.

A termékben található keményítő nemcsak a zsíros csillogást szünteti meg, de semlegesíti a kellemetlen szagokat is. A haj azonban az ígéretek szerint mégsem válik fénytelenné, volumennövelő tulajdonságát pedig akár úgy is kihasználhatjuk, hogy a szárazsamponból a frissen mosott, szárított hajra viszünk fel egy keveset.