Krémmánia magazin

Ívelttől a vízállóig: szempillaspirál újdonságok

Egy jó szempillaspirál télen-nyáron a sminkelés alapját képezi, legyenek akár dúsak a pilláink, akár légiesek, egy kis formázással mindig emelhetünk látványukon, hangsúlyozhatjuk tekintetünket.  Krémmánia kedvenc szempillaspirálokat minden árkategóriában találni, ám legyen bármilyen nagy is a felhozatal, minden szezonra érkezik néhány újdonság, vagy esik át ráncfelvarráson pár régi. Közülük mutatunk be most néhányat, ha szívesen próbálsz ki új kozmetikumokat, ezekkel érdemes próbát tenned.

A Maybelline New York Lash Sensational Sky High Tinted Primer színezett szempillaprimer ugyan szigorúan véve nem szempillaspirál, ám használata szorosan összefügg vele, az eredményt tekintve pedig látványos változásra képes pilláink hosszúságát, íveltségét és dússágát tekintve. A színezett szempillaprimer ráadásul még a szempillák ápolását is ígéri, ugyanis a készítmény ceramidot és B5 vitamint is tartalmaz, aminek tápláló, erősítő hatása lehet. Hosszú, rugalmas spirálkeféjű. Nemrég jelent csak meg, de máris jó pár pozitív értékelést bezsebelt, jelentleg 4,44-en áll.

Az Yves Saint Laurent Lash Clash Szempillaspirál új színben jelent meg, az innovatív, duplakúpos keféjú spirál ezentúl barna árnyalatban is elérhető lesz. Ez az eddigi legsűrűbb textúrájú YSL szempillaspirál: sűrű, ám krémes formulája sokatok számára bejött, ám volt, akit épp ez nem nyűgözött le. Pozitívuma, hogy nap végén könnyen lemosható, a felső pillasoron a buci kefe szuperül használható, és nem jellemző, hogy összetapasztaná a pillákat.

Az essenve Disney The Lion King Lash Like a Boss Instant Volume & Length Waterproof Szempillaspirál nemcsak irdatlan hosszú nevet kapott, de ívelt kialakítást is, ami az alaptípust jellemzi. A szempilaspirál egy limitált kollekció részét képezi, Oroszlánkirály designnal találunk mellé szemfestékpalettát, arcárnyaló palettát és körömlakkokat is. A spirál 4-es értékelésű nálunk, tartós és látványos hatást lehet vele elérni, egy véleményező szerint szárazabb jellegű a festéke, ezért érdemes vele gyorsan dolgozni.

Az Avon Delightfull False Lash Szempillaspirálból rögtön két változat is megjelent, egy normál és egy vízálló típus. Mindkettő dús kefét kapott, ami az ígéretek szerint szépen szétválasztja a pillákat könnyed formulájú festéke pedig képes csomósodás nélkül dúsabbá és hosszabbá varázsolni azokat. Nyárra jól jöhet, hogy vízálló változatban is elérhető a dekorkozmetikum.