Krémmánia magazin

Így készítsd el a TikTok legújabb sminktrendjét, a strawberry milkshake sminket

Idén nyáron nemcsak kertünkben, de sminktáskánkban is eluralkodik az eperszezon. A Hailey Bieber által inspirált legújabb TikTok sminktrend, a strawberry milkshake az érett és lédús eper ínycsiklandó színeivel komponál, így varázsolva üde pírt, friss és csillogó megjelenést számunkra.

Fotó: Avon

Károlyfi Edit, az AVON Szépségszakértője lépésről lépésre mutatja be nekünk, hogyan készíthetjük el egyszerűen magunknak is napjaink legmenőbb sminkjét, amely akár a hétköznapokon, akár egy nyáresti buliban is megállja a helyét.

Ezt érdemes tudni a strawberry milkshare sminkről

„A strawberry milkshake sminktrend igazi felüdülés a téli és kora tavaszi időszakra jellemző sötétebb tónusú trendek után. Frissesség, lágy piros pozsgás árnyalatok és fényes, csillogó finishek jellemzik, amelyet első sorban krémes állagú, könnyű textúrájú formulák használatával érhetünk el. Mindenkinek jól áll, mindenkit fiatalít és mindenkinek természetes és élettel teli megjelenést biztosít, ezért is imádom” – mesélte Károlyfi Edit.

Arcsmink lépésről-lépésre

  1. Arcsminkünk elkészítését kezdjük egy könnyed állagú, mégis intenzíven hidratáló primerrel, amely védőrétegként zárja bőrünkbe a nedvességet, így képezve tartósan üde és sima bőrfelszínt sminkelés előtt.
  2. Ezután használjunk egy könnyed, hidratáló alapozót, amely természetes fényű hatást eredményez bőrünkön. A 22 különböző árnyalatban elérhető Avon Make Up + Care szérum hatású alapozó tökéletes választás lehet, hiszen amellett, hogy szépen egységesíti bőrképünket, 82%-ban transzformatív bőrápoló összetevőket, C-vitamint, E-vitamint és antioxidánsokat tartalmaz. Hosszan tartó hidratálást ígér és SFP30-al erősíti fényvédőnk UV sugarak elleni védekezését is. Ha alapozónkat ecset helyett kezünkkel oszlatjuk el bőrünkön, még fényesebb, még természetesebben ragyogó hatást érhetünk el.
  3. Eperturmixot idéző arcsminkünk elkészítésének legfontosabb eleme a pirosítónk. Vegyük kézhez kedvenc krémes állagú pirosítónkat és ujjbegyeink segítségével kezdjük el felvinni orcánkra, orrunkra és halántékunkra is, mintha csak a nap sütötte volna meg arcunkat, ahogyan egy érett epret is melenget sugaraival.
  4. Pirosítás után vigyünk fel némi highlighter is arccsontunkra, orrunkra és ajkunk fölé, így fokozva még inkább bőrünk üde csillogását.
  5. Ezután pedig következik sminkünk legkülönlegesebb része, az eper magjait idéző szeplők megrajzolása. Egy barna szemceruza segítségével elszórva rajzoljunk néhány szeplőt idéző foltot orcánkra és orrnyergünkre, majd ujjbegyünk segítségével tapogassuk bele bőrünkbe, halványítsuk el, hogy még természetesebb hatást eredményezzenek.

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup 🍓💋

♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi

Szemsmink lépésről-lépésre

Szemsminkünk elkészítéséhez nagyrészt arcsminkünkhöz is használt termékeinkre lesz szükségünk.

  1. Első lépésként korrektorral világosítsuk szemhéjunkat és a szem alatti területeket, így lágyítva tekintetünket.
  2. Ezt követően tapogassunk egy kevés krémes pirosítót és highlightert szemhéjunkra is, így hozva összhangba arcsminkünk lágy, mégis frissítően epres hangulatával.
  3. Az alap elkészítése után ismét vegyük kézbe barna szemceruzánkat és húzzunk egy vékony tusvonalat felső szemhéjunkra, amelyet enyhén satírozzunk el és dolgozzunk össze a korábban felvitt termékekkel.

Szájsmink lépsről-lépésre

Ajkunk árnyalásához használjunk egy érett eperre emlékeztető krémes rúzst, amelyet ujjbegyeinkkel tapogassunk bele bőrünkbe úgy, hogy ajkunk széle felé világosodjon. Ezt követően egy színtelen szájfénnyel is fessük ki ajkunkat, így igazán dús hatást érhetünk el.

Ezek után már csak egy kis szemöldökigazításra és szempillaspirálra lesz szükségünk ahhoz, hogy napjaink legmenőbb sminkjében tündökölhessünk. Lépjünk Hailey Bieber nyomdokaiba és viseljük magunkon egy napérlelte lédús eperből készített lágyan csillogó shake könnyed árnyalatait.