Krémmánia magazin

Önbarnító, fényvédő, napozás utáni gél – Mutatjuk a Dr. Kelen nyári kollekcióját

A nyári szín eléréséhez nem szükséges a napon aszalódni, sőt, nem is tanácsos. Mégis, a strandolás velejárója a napfürdőzés, és valljuk be, igazán jól tud esni. A mértékletesség mellé persze szükséges a megfelelő fényvédő, a bőr ápolásához, nyugtatásához pedig jól jöhet a napozás után készítmény. Hogyan lesz mégis napcsókolta színünk? Az önbarnítók tökéletes megoldást nyújthatnak az UV-sugárzás káros hatásai nélkül. Mindehhez akár a Dr. Kelennél is találunk kozmetikumokat, a nyári szortiment ugyanis mindent tartalmaz a fényvédőtől a napozási után készítményen át az önbarnítóig.

A Dr. Kelen Solar Tan, mely egy zöld kávé kivonatot is tartalmazó készítmény, elsősorban normál bőrre. Természetes cukorszármazék összetevői a bőr legfelső, elhalt sejtjeivel képeznek természetes színreakciót, így érhető el fokozatosan a vágyott barna szín. Arcra, testre egyaránt használható, napallergiás, pigmenthiányos és anyajegyes bőr esetén is használható.

A Dr. Kelen F30+ Sport Napspray a szabadtéri sportoláshoz lett kifejlesztve, ugyanis víz- és
izzadásálló, valamint ragadás mentes termék. Véd az UVA- és UVB-sugárzástól, fotostabil kémiai fényvédő anyagokat tartalmaz. Könnyen adagolható, gyorsan beszívódó napspray, ami arcra, valamint testre egyaránt megfelelő lehet.

A Dr. Kelen F50+ Napkrém hosszabb napon tartózkodás esetén is megfelelő lehet. A krém fotostabil fényvédő anyagokat, valamint ezek hatását kiegészítő E-vitamint tartalmaz. Víztaszító összetétele biztosítja, hogy fürdéskor, izzadáskor is tovább maradjon a bőrön. Érzékeny bőrűek számára is megfelelő, arcra, testre egyaránt ajánlják.

Egy strandolós nap lezárásaként fontos, hogy gondoskodjunk a bőr hidratálásáról, nyugtatásáról. Erre szolgálhat a  Dr. Kelen napozás utáni aloe vera gél, ami azonnal hűsíti, nyugtatja a bőrt és enyhíti a napallergia, napkiütés tüneteit. Hosszan tartó hatását az aloe Vera – ismert gyulladást mérséklő és hámregeneráló hatású összetevő –, valamint a panthenol – amely csökkenti a bőrirritációt és hidratálja a napozás utáni bőrt – biztosítja. Az ígéretek szerint nem ragad, gyorsan és nyomtalanul felszívódik.