Krémmánia magazin

3 arcápoló újdonság, épp a legjobbkor jelent meg mind

Egy jó fényvédő alap, és a bőrnyugtatásról sem árt, ha gondoskodik valami nyáron, nem beszélve a regeneráló, kollagénboostoló hatásról.  Mivel érhetjük el mindezt? Ehhez adunk tippeket egy-egy arcápoló képében, melyek az elmúlt időszakban kerültek az üzletek polcaira.

Vichy Minéral 89 Arcápoló Fluid SPF50+

A márka egyik legújabb innovációja ez a 72 órás arcápoló fluid, amely mindennapos használatra ajánlott, könnyed arckrém, mely pluszban SPF50+-os fényszűrőt is tartalmaz. A mindennapos UV-sugárzásnak való kitettség gyengítheti a bőr nedvességgátját és gyorsíthatja a bőr mindennapos víz-, ásványianyag-, vitamin- és hialuronsav-vesztését. Ez a bőrápoló pedig ezt hivatott megakadályozni, illetve pótolni. Tiszta hialuronsav tartalma hidratálja és láthatóan nedvességgel tölti fel a bőrt, míg a vulkanikus eredetű Vichy termálvíz ásványi anyagai segítik erősíteni a bőr nedvességgátját és védik az olyan expozóm hatásoktól, mint a légszennyezés. A B3-vitamin, vagyis niacinamid támogatja a bőr ragyogását, E-vitamin tartalma pedig erőteljes antioxidánsként a bőr nyugtatásáért felel. Szkvalán tartalma segít a bőrnek megtartani a nedvességet.

Kiehl’s Calendula Skin-Soothing & Stabilizing Emulsion 

A Calendula Herbal-Extract Toner arctonik kiegészítőjeként jelent meg az emulzió, melyről úgy gondoljuk, önmagában is sok jót tehet bőrünkkel. Ha pedig szettben gondolkodunk, a márka a képen látható rutint javasolja, melynek harmadik lépése az emulzió.

Körömvirág kivonat tartalma hatású, ami az érzékeny bőrt is támogatja, erősíti, miközben segít csökkenteni a bőrhibák kialakulásának gyakoriságát. Az ígéretek szerint gyorsan felszívódik a bőrbe, és könnyed, folyékony textúrával rendelkezik. Nyugtatja, tisztítja és kiegyensúlyozza a bőrt, segít csökkenti a bőrpírt. Hatása egész évben jól jöhet, a nyári szezonban azonban a strandolós napok végén különösen hasznos segítséget nyújthat a bőr nyugtatásában.

AVON ANEW REGENERÁLÓ ÉS BŐRFELTÖLTŐ AMPULLÁK

Nem kisebb dolgot ígér az Avon, minthogy újdonsága, egy hétnapos ampullakúra segítségével akár hét év kollagénvesztésének eredményét visszanyerhetjük. Az azonnali feltöltő, hidratáló, puhító hatásnak köszönhetően üdébbnek érezhetjük bőrünket már az eső használattól, a harmadik napra pedig akár 83%-kal több kollagént termelhet bőrünk, aminek köszönhetően teltebbnek tűnhet. A kúra végeztével bőrünk jó adag regeneráló hatással lesz gazdagabb, ami jól jöhet nyaralás előtt, de azt követően is egy kis extra boostért.