Krémmánia magazin

Megérkezett Magyarországra a Bumble and bumble

Presztízs fodrászati márka debütált kis hazánkban, ezentúl a Bumble and bumble kínálatából is szemezgethetünk frizuránk szépítéséhez. A New York-i márka kínálatában hajápoló- és stíling termékeket egyaránt találunk. 

A Bumble and bumble története 1977-ben indult egy New York-i fodrászszalonból és ma már innovatív, lázadó kreációiról ismert. Hajápoló-és styling termékeiket egyenesen a vörös szőnyegre tervezték: olyan sztárok frizurái készültek Bumble and bumble termékekkel, mint Palvin Barbara vagy Florence Pugh. A márka 100%-ban állatkísérlet-mentes, termékeik parabénmentesek.

Mit érdemes választani a Bumble and bumble kínálatából?

Nemzetközi bestsellerük a Bumble and bumble Hairdresser’s Invisible Oil Heat/UV Protective Primer, ami nálunk, a Krémmánián 4,88-as értékelésű. A kiöblítést nem igénylő ápolóról olyan véleményeket olvashatunk, miszerint nagyon jó hidratálttá teszi a hajat, puhább, selymesebb tapintású lesz és könnyebben kifésülhető még a gubancosodásra hajlamos hajkorona is. Szuper képessége, hogy nemcsak hővédőként, de UV-védőként is funkcionál, ami különösen a nyári hónapokban nagoyn jól jöhet.

Hatféle olajjal gazdagított formulájú, akárcsak a termékcsaládja többi tagja – ugyanis sampontól a hajmaszkig többféle hajápoló közül válogathatunk.

A Bb. Thickening családban a dúsító hatású alapdarabokat találjuk, melyek a hajszálak térfogatát
növelő Emblica technológiával készültek és gyengéd hidratálókkal gazdagítva segítik puhábbá, sűrűbbé és dúsabb megjelenésűvé tenni a hajat.

A Bb. Curl, ahogy neve is utal rá, a göndör haj számára készült, hajápolók közt találunk sampont és balzsamot, hajmaszkot, hidratáló primert, de UC-védő hajápoló krémet és a pára ellen védő gél-olaj hibrid terméket is.

 A szárazsampon sem hiányzik a márkától, Bb. Pret-a-powder néven keressétek, míg ha borzolt, jellegzetes strand frizurára vágysz, a tengerparti stílusú hajformázók valók neked, amik Bb. Surf név alatt futnak.

Naná, hogy a kötésjavító hajápolók sem hiányoznak, a Bb. Bond-Building Repair családban teljes hajápolási arzenál vár ránk. Míg ha egy alapos tisztításra vágysz, vedd szemügyre a Bb. Sunday termékeket, amik mélytisztító hatással rendelkeznek.