Krémmánia magazin

3 parfümújdonság, amik július kedvencei lesznek

Ahogy télen az édesebb illatokat, a körbeölelő, karakteres illatjegyeket keressük, úgy vágyunk a nyári hőségben az illatok frissítő elegyére, melyek könnyedséggel pezsdítik fel a kánikula napjait. Ilyen parfümöket mutatunk most be, melyek mind az elmúlt hetek újdonságai közt jelentek meg.

Lancôme Idôle L’Eau de Toilette

Az Idôle termékcsalád egy igazán frissítő újdonsággal bővült, ami tökéletes lehet a nyári kánikulában is. Az Idôle l’Eau de Toilette illat a zöld shincha tea jegyeivel nyit, melyeket közvetlenül természetes aromákból állítottak elő. A virágzó rózsákat elénk idéző illatjegy a frissességet és az erőt, a friss bergamott triója pedig lédús, citrusos jegyeket ad hozzá a parfümhöz.

AVON LITTLE BLACK DRESS SUMMER PARTY PARFÜM

Azt mondják róla, a nyári koktélparty-k illata az AVON újdonsága, mely ikonikus Little Black Dress parfümjének nyári kiadása. A melegebb hónapokra megálmodott Avon Little Black Dress Summer Party a lédús citromolaj, a finom rózsaszín bazsarózsa és egy csipetnyi érzéki pézsmaesszencia élénkítő illatkoktéljával lopja be magát a szívünkbe.

Betty Barclay Pure Flower Eau de Toilette

A Betty Barclay Pure Flower egy friss-virágos illatkompozíció tiszta és krémes jegyekkel, melyek elegye az élet sokszínűségét ünnepli. Mirella Pomina, az illat parfümőre, inspirációját egy olyan nő képéből merítette, aki erős anélkül, hogy elveszítené érzékiségét. Így született a parfüm, ami az aromás fehér levendulával, friss rezeda virággal és tiszta aldehidekkel nyit. A rózsa, bazsarózsa és vetiver modern csokrot alkot a szívjegyben, míg a krémes pézsma, a száraz borostyán és a bársonyos vanília hosszan tartó eleganciával teszik teljessé az illatot.