Krémmánia magazin

Hamarosan kívül-belül megújul a Krémmánia!

Dobpergés indul! Néhány nap és megújul a Krémmánia oldala – Mit kell tennetek, hogy a jövőben is zavartalanul használhassátok az oldalt?

14. születésnapunk alkalmából egy jó hírrel érkezünk!

Ahogy a kozmetikumok világában is fontos a fejlődés és az újítások, úgy mi is kiemelt figyelmet szeretnénk fordítani rá, hogy a Krémmánia is megfeleljen a kor elvárásainak. Ezért nagy örömmel szeretnénk hírül adni, hogy az ország első számú szépségápolási közösségi oldala, a Krémmánia, hamarosan kívül-belül megújul! Nemcsak modern megjelenést kap, de számos technológiai fejlesztés bevezetését is jelöli a dátum.

Grandiózus számok és nagy lépések

Az elmúlt 14 év alatt nektek, Krémmániásoknak köszönhetően az oldal adatbázisa óriásivá nőtt, a trendek és változások pozitívan formálták, mi pedig folyamatosan dolgoztunk rajta, hogy megőrizze trenddiktáló szerepét. Büszkén jelenthetjük ki, sikerült.

Időnként azonban szükségesek a nagy lépések, és mi most jókorát lépünk előre: több mint 146 ezer kozmetikumról tájékozódhattok hamarosan az új felületen, mely még magasabb felhasználói élményt biztosít majd mind a 148 ezer regisztrált tag számára – és bárki más is élvezheti majd az újítások előnyeit, aki oldalunkra látogat.

Együtt, veletek

Izgatottan várjuk már, hogy végre leránthassuk a virtuális leplet és szabadon barangolhassátok be a megújult felület minden kis zeg-zugát. Ehhez azonban rátok is szükség van.

  1. Abban az esetben, ha annak idején nem saját, vagy már nem létező e-mail címmel regisztráltatok, akkor még július 17-ig szükség lesz új e-mail cím regisztrálása a jelenlegi profilotokban, mert a megújult oldalon első lépésként új jelszót kell majd megadnotok.
  2. A megújult site-on majd már az új e-mail címmel belépve első lépésként új jelszót kell generálnotok.
  3. Azoknak a tagoknak, akik Facebook-, vagy Google fiókkal regisztráltak az oldalra, nincs teendőjük az átállást megelőzően.

Bízunk benne, hogy a megújult Krémmánia oldalán is találkozunk veletek és együtt fedezhetünk fel új kozmetikumokat, ismerhetünk meg szuper hatóanyagokat és merülhetünk el a tudatos szépségápolás krémekkel teli világában.

Bauer Évi főszerkesztő és a Krémmánia csapata