Krémmánia Best of Beauty 2019 Pályázati feltételek

A jelen Pályázati feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Central Digitális Média Kft. (1037 Budapest, Montevideo utca 9.) által üzemeltetett, https://kremmania.hu/ weboldalon elérhető, Krémmánia Best of Beauty 2019 elnevezésű pályázatra (a továbbiakban: Pályázat) az alábbi feltételekkel. A Pályázat kiírója és lebonyolítója a Central Digitális Média Kft. (továbbiakban: Central).

A Pályázatra jelentkező a részvétellel minden további jogcselekmény nélkül, automatikusan elfogadja a jelen Szabályzat rendelkezéseit, és magára nézve kötelezőnek ismeri el az abban foglaltakat.

A Krémmánia márkanév jogvédett, így márkanévvel és a logóval történő illusztrálás, a Central előzetes engedélye nélküli kereskedelmi célú, bármilyen harmadik fél által szervezett aktivitás jogsértő magatartás.

1. A Pályázaton résztvevő személyek

A Pályázaton részt vehet minden olyan gazdasági társaság, amely magyarországi székhellyel rendelkezik, és aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Pályázatból történő kizárás bármely feltétele (továbbiakban: Pályázó).

Kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Pályázat tisztességes lebonyolítását.

A Pályázó köteles olyan kapcsolattartásra alkalmas személy elérhetőségét megadni és a pályázat során folyamatosan fenntartani, akivel a Central a Pályázat kapcsán érdemben kommunikációt folytathat. Amennyiben a kijelölt kapcsolattartó a jelen Szabályzatban részletezett adatkezelési hozzájárulásokat a Pályázat időtartama alatt, vagy az elbírálást megelőzően visszavonja, és a Pályázó nem jelöl meg másik kapcsolattartót, kizárásra kerül.

A visszavonás és/vagy a kizárás tényéről a Central nem értesíti a Pályázót.

A Pályázó kijelenti, hogy a Pályázatra történő jelentkezés során megadott adatok megfelelnek a valóságnak.

2. A Pályázat leírása

A Krémmánia első alkalommal szervezi meg a Krémmánia Best of Beauty-díj pá­lyázatot, amelyen szépségápolási termékek versenyeznek egymással.

A Krémmánia immár 8 éve piacvezető szerepet tölt be a hazai szépségápolással foglalkozó oldalak között. Indulása óta dinamikusan fejlődik, köszönhetően az elkötelezett olvasóknak és az aktív felhasználóknak. Segítségükkel már 100.000 termék adatlap került feltöltésre, melyekre megszámlálhatatlanul sok értékelés és komment érkezett. A véleményformáló hozzászólások segítik a tudatos vásárlókat, a szerkesztőségi cikkek pedig tájékozódást adnak a piaci trendek és szépségápolási fortélyok között.

A 100.000 feltöltött adatlap hitelességet ad a Krémmánia oldalnak és közösségnek, ezért a Central úgy döntött, hogy az olvasók bevonásával díjazza a Krémmánia adatbázisában megtalálható beauty termékek közül a szavazás szerinti legjobbakat.

A márkák a saját termékeiket nevezhetik, az összes versenyben lévő termék közül egy szakmai zsűri és az olvasói szavazatok választják ki a nyerteseket, kategóriánként és alkategóriánként egy-egy díjazottat.

Az egyes alkategóriák csak abban az esetben indulnak a szavazáson, amennyiben legalább 3 nevezés érkezett az adott csoportban.

Az online szavazáson bárki részt vehet, aki a Krémmánián érvényes regisztrációval rendelkezik.

A nyertes termékek a saját felületeiken és reklámkampányukban használhatják a „Krémmánia Best of Beauty nyertes” minősítést.

A nyertes termé­kek ATL és BTL kommunikációjukban felhasz­nálhatják a Krémmánia Best of Beauty nyertes logót, a Kiadóval előre egyeztetett módon, 2019. szeptember 18-tól 2020. szeptember 18-ig.

Kategóriák és alkategóriák:

ARCÁPOLÓK

Ajakápolók; Hidratáló krémek; BB, CC, színezett krémek; Arclemosók; Tonikok;  Pakolások, arcmaszkok; Hámlasztók; Szemkrémek; Szérumok

TESTÁPOLÁS

Dezodorok; Fürdőtermékek; Kézkrémek; Lábápolók; Szappanok; Testápolók; Tusfürdők

SMINKEK

Ecsetek; Körömlakkok, lemosók; Sminkek arcra; Sminkek szájra; Sminkek szemre

HAJÁPOLÁS

Hajápolók; Hajfestékek; Hajformázók; Samponok

EGYÉB

Fog- és szájápolók; Körömápolás; Szépítő elektronikai eszközök; Szépítő eszközök; Szépségvitaminok; Babakozmetikumok

FÉNYVÉDŐK

PARFÜMÖK

3. A Pályázat időtartama

A Pályázat 2019. június 17. és 2019. augusztus 15. között zajlik.

A Pályázatban részt venni, arra jelentkezni a Pályázat meghirdetésének időpontjától a Pályázat utolsó napján 24.00 óráig lehetséges. A Pályázat időtartamának kezdete előtt és befejezése után érkezett jelentkezések érvénytelenek.

A Pályázat időtartamát megelőzően, illetve az azt követően beérkező pályázati anyagok nem kerülnek elbírálásra.

4. Jelentkezés a Pályázatra, részvételi feltételek

A nevezés nevezési díj előzetes megtérítéséhez kötött. (továbbiakban Nevezési díj) A nevezési díj mértékét az alábbiakban részletezzük.

small

1-5 termék: 50 000 Ft termékenként*

a nevezett termék megjelenik a szavazó oldalon

2 db belépőjegy a díjkiosztó ünnepségre

big

6-9 termék: 50 000 Ft termékenként*

1 választott termékről Facebook és Instagram poszt

a nevezett termék megjelenik a szavazó oldalon

4 db belépőjegy a díjkiosztó ünnepségre

large

10-20 termék: 50 000 Ft termékenként*

2 választott termékről Facebook és Instagram poszt

a nevezett termék megjelenik a szavazó oldalon

6 db belépőjegy a díjkiosztó ünnepségre

huge

20+ termék: 30 000 Ft termékenként*

2 választott termékről Facebook és Instagram poszt

a nevezett termék megjelenik a szavazó oldalon

8 db belépőjegy a díjkiosztó ünnepségre

*Kedvezmény a Nevezési díjból nem adható

A hirdetésekre a Central mindenkori Hirdetésértékesítési Általános Szerződési Feltételei vonatkoznak, amely elérhető ezen a weboldalon.

A nevezés további feltétele a nevezett termék(ek)ből történő 4-4 darab termékminta postai beküldése a Central számára, a Pályázat nevét feltüntetve a címzésben.

A Pályázatra csak olyan szépségápolási termékek nevezhetők, amelyeknek adatlapja megtalálható a Krémmánia adatbázisában. Egy márka bármennyi termékét nevezheti a Pályázatra.

Nevezni a http://magazin.kremmania.hu/kremmania-dij-nevezes/ oldalon lehet. Egy terméket csak egy kategóriában lehet nevezni. Csak saját terméket lehet nevezni, jelölésre nincs lehetőség.

Szavazás:

A felhasználói szavazás a http://magazin.kremmania.hu/kremmania-dij-szavazas/ oldalon történik, érvényes Krémmánia regisztrációval.

A felhasználói szavazás során a felhasználók – tapasztalataik alapján – a nevezett termékekre kategóriánként és alkategóriánként leadhatják a voksukat.

A felhasználók az egyes alkategóriákban egy voksot adhatnak le, továbbá a szakmai zsűri is egy terméket választ alkategóriánként.

A Pályázók közül kizárólag azok pályázati anyagai kerülnek elbírálásra, akik a jelen Szabályzatban meghatározott részvételi feltételeket együttesen és maradéktalanul teljesítik.

A Pályázat részvételi feltételei:

 • Online nevezési lapon a regisztráció hiánytalan kitöltése és beküldése a http://magazin.kremmania.hu/kremmania-dij-nevezes oldalon, 2019. június 17. – 2019. augusztus 15. közötti nevezési időszakban, illetve a pályázati szabályzat elfogadása, mintadarabok beküldése, és a nevezési díj megfizetése.
 • A feltöltéshez szükséges adatbeviteli mezők pontos kitöltése és beküldése: a forgalmazó neve, márka pontos neve, Krémmánia termék adatlap pontos URL linkjének megadása
 • A kapcsolattartó adatai: név, beosztás, email, telefonszám, mely adatokat nem hozzuk nyilvánosságra és a Pályázati szabályzat 9. pontja szerint kezeljük. A sikeres regisztrációhoz minden mező kitöltése kötelező.
 • Számlázási információk: cégnév, székhely, adószám, számla postázási címe.
 • A benevezett termék(ek)ből 4-4 mintadarab megküldése Central postacímére legkésőbb 2019. augusztus 15-ig: Central Digitális Média Kft., Krémmánia szerkesztősége, 1872. Budapest
 • A Nevezési díj megfizetése a nevezés feltétele. A Nevezési díj utalásának folyamata: az online nevezési lapon kitöltött számlázási információk alapján 30 napos fizetési határidővel kiállított ÁFÁ-s számlát küldünk a partnernek.
 • A Pályázat feltételeinek mindenben megfelelő pályázati anyag beküldése, feltöltése, kért adatok hiánytalan, valóságnak megfelelően történő megadása, oly módon, hogy az adatok igazolhatóak legyenek.
 • Az itt meghatározottak szerint a Pályázó kapcsolattartójának személyes adatainak kezeléséhez történő hozzájárulás meglétének szavatolása a Pályázó részéről, valamint a jelen Szabályzatban foglaltak szerint és időpontig ezen adatkezelési hozzájárulás folyamatos megléte.

A Pályázatra történő jelentkezés a részvételi feltételek teljesülése hiányában nem érvényes, azt a Centralnak nem áll módjában elfogadni, és a Pályázó pályázati anyaga nem kerül elbírálásra.

A Pályázathoz történő csatlakozás a Pályázat teljes időtartama alatt lehetséges, és a jelentkezés időpontja nem befolyásolja a Pályázó nyerési esélyeit.

A Pályázó a Pályázat elküldésével elismeri, hogy megismerte és magára nézve kötelezőnek fogadja el a Central általános szerződési feltételeit, amely elérhető ezen az oldalon, és szavatolja az abban foglaltakat.

5. Nyeremény

A Pályázat nyereménye: A Pályá­zat nyertes termékeit a Krémmánia Best of Beauty 2019 díjátadó vacsora keretében díjazzuk, a győztes termékeket az eredményhirdetést követően a kremmania.hu oldalon mutatjuk be. A nyertes termék üveg plakettet kap elismerésként.

A nyertes termé­kek ATL és BTL kommunikációjukban felhasz­nálhatják a Krémmánia Best of Beauty nyertes logót, a Kiadóval előre egyeztetett módon, 2019. szeptember 18-tól 2020. szeptember 18-ig.

Nyertes a pályázatok elbírálásának eredményeképpen, a jelen Szabályzatban foglaltak alapján nyereményre jogosult Pályázó.

6. A pályázatok elbírálása, a nyertes kiválasztása

A pályázatok szakmai zsűri által történő elbírálása 2019. augusztus 16-tól 2019. augusztus 31-ig. történik.

A szakmai zsűri tagjai:

 1. Bauer Évi – Krémmánia főszerkesztő
 2. Rácz Judit – Krémmánia alapító
 3. Tamási Béla – bőrgyógyász
 4. Door-Szabó Nóra – Central Médiacsoport Zrt., digitális értékesítési csoportvezető

A szavazás 2019. augusztus 16. és 2019. augusztus 31. között történik.

7 kate­gória 31 alkategóriájában 1 db szakmai és 1 db közönségdíjas győztes lesz kihirdetve a szavazások eredménye alapján. A szakmai, valamint a közönségdíjas nyertesek az 5. pontban felsorolt nyereményekre jogosultak.

A nevezéseket a zsűri és az olvasók bírálják el, és a döntés a pályázati feltételek betartásának ellenőrzésén túl alapvetően szükségszerűen szubjektív megítélésen alapul. A zsűri a döntését nem köteles indokolni.

A szavazatok elbírálása alkalmával pótnyertesek kiválasztására nem kerül sor. Amennyiben a nyertes a nyereményre nem jogosult, vagy a nyereményét a megadott határidőn belül vagy előre egyeztetett időpontban nem veszi át, a nyeremény a Central, illetve a nyeremény felajánlója tulajdonában marad.

Az elbírálásban nem vehet részt azon Pályázó pályázati anyaga, akinek a kapcsolattartója a jelen Szabályzatban meghatározott bármely adatkezelési hozzájárulást a zsűri döntése előtt visszavonja, és a Pályázó nem jelöl meg új kapcsolattartót.

7. Díj nyerteseinek értesítése

 A díj nyertesei a Krémmánia Best of Beauty 2019 díjátadó vacsorán kerülnek kihirdetésre, az ezt követő munkanapon a kremmania.hu oldalon is bemutatásra kerülnek.

Amennyiben valamelyik nyertes megbízott képviselője nem tud részt venni a díjátadón, a nyereménye 3 munkanapon belül kézbesítésre kerül.

A logóhasználattal kapcsolatban Central a pályázati adatlapon megadott kapcsolattartónak emailben tájékoztatást ad a díjátadó utáni első munkanapon.

8. A díjak kézbesítése, átvétele

A Pályázók kötelesek együttműködni a Centrallal a díjak átvétele, illetve igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a Centralt semmilyen felelősség nem terheli.

9. Adatkezelés

 A Pályázók, illetve kapcsolattartóik személyes adatainak kezelésére a jelen Egyedi Adatkezelési Tájékoztató irányadó. Az itt nem szabályozott kérdéseket a Central Digitális Média Kft. Általános Adatkezelési tájékoztatója fejti ki részletesen (https://centralmediacsoport.hu/company/central-digitalis-media-adatkezelesi-tajekoztato/)

 1. Az adatkezelő adatai

Adatkezelő, üzemeltető: Central Digitális Média Kft.

Cím: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.
Levélcím: 1872 Budapest
E-mail: info@centralmediacsoport.hu
Web: www.centralmediacsoport.hu
Telefon: +36 1 437 1100
Fax: +36 1 437 3737

Adószám: 25087886-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-199016
Bejegyző bíróság: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága

Adatvédelmi tisztviselő elérhetősége: adatvedelem@centralmediacsoport.hu

Cégjegyzésre jogosult törvényes képviselő: Mészáros Kinga ügyvezető

Adatbiztonság HTTPS protokoll titkosított adatátvitelhez.

A Central Digitális Média Kft. a Drávanet Zrt.-nél (1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22 és 1138 Budapest, Váci út 188.) telepített, 24 órás őrzéssel védett szerveren tárolja a személyes adatokat.

2. Adatkezelési cél és jogalap

 A Pályázaton történő részvétel során a Pályázó a regisztráció során megadott kapcsolattartói adatoknak alábbi adatkezelési célból történő kezeléséhez járul hozzá, illetve az alábbiak szerinti jogalap keletkezik:

Kezelt adatok és az adatkezelés megnevezése Az adatkezelés célja Az adatkezelés jogalapja
Kapcsolattartó adatai (név, beosztás, e-mail cím, telefonszám) A Pályázat lebonyolítása Az érintett hozzájárulása, illetve esetenként a GDPR. 6. cikk (1) bek. f) pontja alapján a társaság jogos érdeke hogy a Pályázó kapcsolattartójával a Pályázat lebonyolítása érdekében a kapcsolatot felvegye.
A Nyertes cég kapcsolattartójának, illetve képviseletére jogosult személy adatainak kezelése (név, beosztás, e-mail cím, telefonszám) A nyerteshez kapcsolódó adminisztráció, a nyeremény átadása, nyereményhez kapcsolódó adófizetési kötelezettség teljesítése Jogi kötelezettség teljesítése, az adózás rendjéről szóló 2003. évi XCII. törvényen, a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény, a személyi jövedelemadóról szóló 1995. évi CXVII. törvény
Szavazók látogatás és eseménymérése A Pályázat lebonyolítása, átláthatóság biztosítása Az érintettek hozzájárulása
 1. Az adatok megőrzési ideje

A Pályázat során kapott adatokat kizárólag a cél megvalósulásáig és a jogszabályban meghatározott ideig kezeli az adatkezelő. Az alábbi táblázat mutatja az adatkezelés időtartamát:

Kezelt adat Időtartam
Kapcsolattartó adatai (név, beosztás, e-mail cím, telefonszám) a Pályázat időtartama és azt követő 6 hónap

A nyeremény átvételéről készült kép- és hangfelvétel nyilvánosságra hozatala a

–      a kremmania.hu weboldalon

–      a Krémmánia hivatalos Facebook oldalán és YouTube csatornáján

A díjak átadása hivatalos rendezvény keretében fog történni, az ott készülő felvételekre vonatkozó adatkezelés részletei a rendezvény adatkezelési tájékoztatójában találhatóak meg, ami megtekinthető a http://magazin.kremmania.hu/kremmania-dij-szavazas/ weboldalon.

A felvételeket a Szervező archívumában legalább 25 évig tárolja. A nyilvánosságra hozott felvételek tekintetében az adatkezelés időtartama függ az adott nyilvánosságot biztosító felület élettartamától is.

A Nyertes kapcsolattartójának, illetve képviseletére jogosult személy adatainak kezelése (név, beosztás, e-mail cím, telefonszám) 8 év
Szavazók látogatás és eseménymérése A Pályázat időtartama alatt

A Central adatkezelési gyakorlatáról, a Pályázókat megillető adatkezelési igényekről (Igényérvényesítési cím: bestofbeauty@centralmediacsoport.hu, Central Digitális Média Kft., Krémmánia szerkesztősége, 1037 Budapest, Montevideo utca 9.) és egyéb a jelen Szabályzatban nem szabályozott adatkezelési feltételekről az Általános Adatkezelési Tájékoztató rendelkezik.

4. Adattovábbítások és a továbbítás címzettjei

 • Jogi vita, hatósági eljárás vagy csalárd magatartás esetén az érintett Pályázó adatai az adatkezelővel együttműködő jogi képviselőkhöz illetve tanácsadókhoz kerül továbbításra.
 • A Szervező a gálavacsorán a nyereményt át nem vevő Nyertes képviselő kézbesítéséhez szükséges adatait a GLS General Logistics Systems Hungary Kft. (2351 Alsónémedi, Északi Iparterület, GLS Európa u. 2.) részére átadja.
 1. Az érintett jogai és jogorvoslat

Részletes tájékoztatást a Central Digitális Média Kft. Általános Adatkezelési Tájékoztató X. pontja fejti ki részletesen (https://centralmediacsoport.hu/company/central-digitalis-media-adatkezelesi-tajekoztato/).

10. Felelősség

 A pályázatok hiányosságáért (név-, címelírás stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Central nem vállal felelősséget. A Pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból, vagy a postafiókjuk levélfogadásra képtelen állapotából adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Pályázatra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Centralnak általában nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség, és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben kizárólag a Pályázókat terheli.

A Central a díjak minőségi hibáiért, meghibásodásáért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A nyertes a díj hibájával, meghibásodásával kapcsolatos igényeit a Central felé írásos formában és személyesen jelezheti.

A Central kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Pályázatokban való részvétel során, a Pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Pályázó a Pályázatban történő részvétellel kifejezetten lemond a Pályázat lebonyolításával, az elbírálással, a díjakkal, a nyertesekkel kapcsolatos, a Central vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről.

A Central a Pályázat pontosságáért, megbízhatóságáért, hibamentes működéséért, teljességéért, adott célra való alkalmasságáért semmilyen felelősséget nem vállal. Central nem vállal továbbá felelősséget azért, ha a Pályázat időtartama alatt a Pályázat, illetve a Pályázatot, valamint a jelen Szabályzatot tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el. A Central nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

Amennyiben a Pályázó magatartása következtében vagy azzal összefüggésben harmadik személy vagy bármely hatóság illetve bíróság a Centrallal szemben bármilyen igényt támaszt illetve eljárást indít, a Pályázó köteles minden a Central által megkövetelt intézkedést megtenni, és a Centralnak megtéríteni minden olyan kárt, vagyoni hátrányt és költséget, ami a Centralt a Pályázó bármely jogellenes magatartása miatt vagy azzal összefüggésben éri.

11. Egyéb

 A Central fenntartja magának a jogot a jelen Szabályzat megváltoztatására.

A Szabályzat a Pályázat időtartama alatt elérhető a http://magazin.kremmania.hu/kremmania-dij-nevezes/ weboldalon.

A Pályázó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a szavazási hajlandóság és/vagy a szavazás kimenetelének a Pályázó, illetve terméke “eredményének” a befolyásolására vagy arra vezethető cselekményeinek eszközlése tilalmazott magatartás (pld. illetéktelen előny biztosítása, kilátásba helyezése), ami kizárást vonhat maga után. Ugyanezen következményre vezet a más pályázók, vagy más termék “eredményének” manipulálására alkalmas cselekmény.

Amennyiben a Pályázattal kapcsolatban kérdést kíván feltenni, írjon a Pályázatra történő jelentkezéskor megadott e-mail címről a bestofbeauty@centralmediacsoport.hu e-mail címre! Kérjük, hogy a levélben tüntesse fel a Pályázat elnevezését: Krémmánia Best of Beauty 2019.

Kelt: Budapest, 2019. június 12.