Krémmánia magazin

Ez is eljött: vlogger vitaminnal szépülhetünk kedvünkre

Tati Westbrook beauty vlogger március 2.-án dobja piacra szépségvitaminját Halo Beauty néven, fogadtatása pedig meglehetősen vegyes. A pink pirulák (mi más is lehetne a színük…) a belülről jövő szépséget kívánják támogatni, mindenféle szuper hatóanyaggal, amikre a vlogger lány esküszik, hogy három hét alatt összekap minket és smink nélkül is remekül fogunk kinézni.

Tati Westbrook (@glamlifeguru) által megosztott bejegyzés,

Hogy miért épp a vitamin bizniszbe vágott bele, egyfelől érthető: ahelyett, hogy egy újabb ecsetekkel és pigmentekkel töltött sminkmárkát hozott volna össze, valami egészen újat, mást mutatott be. Valamit, amire senki sem számított, valamit, amit Amerikában kilószám esznek az egészségtudatosság nevében. Ha kell ha nem.

Tati Westbrook (@glamlifeguru) által megosztott bejegyzés,

Másrészt sok alapja nem is lett volna a várakozásoknak, tekintve, hogy nem szórta tele a netet azzal, mennyire fontosak számára a megfelelő vitaminok, táplálékkiegészítők. A hitelesség így ezen a ponton picit csorbát szenvedett, a gratulációk özönébe pedig bele is került jó pár csodálkozó morgolódás, miszerint a rajongók igenis jobban örültek volna egy Tati rúzsnak.

Minderre rátesz egy lapáttal az is, ha a kedves rajongó elkezd gondolkodni és rájön, Tati nem vegyész, nem gyógyszerész, és bár megfelelő bevizsgálás nélkül vitaminokat még ő sem dobhat piacra, némi fényképes bizonyíték uncsi számok és adatok képében nem ártott volna arról, mennyire és miként képes támogatni minket készítménye az egészséges bőr, haj és körmök elérésében. Ez ugyanis mind az ígéretek között szerepel, aminek beteljesülése szerinte 100%.

fotó: youtube/Tati Westbrook

A csomagolás a maga fancy módján csinos, tipikusan olyan, amit szívesen szétfotóz majd az ember lánya a fürdőszobájában, de 40 dolláros, vagyis kb 10 ezer forintos árért ennyi el is várható egy designer vitamintól.

Videójában elmondta, a vitamin csak az első tagja márkájának, számos más terve is van még, amik között sminkcuccok is szerepelnek, úgyhogy csak idő kérdése, hogy mindenki megkapja, amire vágyik. Addig pedig úgyis kiderül, a 100%-os hatékonyság mit is jelent a valóságban, április elejére ugyanis szinte biztos, hogy felkerülnek az első tesztelők eredményei a három hetes szépségkúráról.

Valahol mélyen azonban csak ott motoszkál a fejünkben: divathóbortból vitamint szedni több, mint megkérdőjelezhető.

 

 • Nekem sajnos csalódnom kellett. Számomra baromi visszás, hogy nagy boldogan egy kiló póthajjal a fején jelentette be ezt az örömhírt. Ráadásul pár hónapja még baromira túl voltak tolva a fények és a videóbeállítások, így persze, hogy lehet tökéletes a bőre, szőre valakinek. 😀
  Ugyanakkor persze érthető, drága vállalkozás, biztosra akart menni, hogy az összes követőjének univerzális terméket dobjon a piacra, engem is érdekel, de megvárom az áprilist. 🙂

 • creammaniac

  Nos, az imént csekkoltam az árakat, 40 USD a vitamin ára + a szállítás Magyarországra 50 USD. Juj! Valószínűleg amúgy sem rendeltem volna meg, de így meg végképp.
  Egyébként nekem is kissé csalódás, hogy vitamint dobott piacra Tati. Majd ha lesznek róla tesztek, eredmények, vélemények, meggondolom. 🙂

  • Elvileg heteken belül megoldodik a shipping kérdés és egységesen 12 usd lesz a szállítás nemzetkozi rendelések esetén. Ezzel pont bele esunk a vamkezelesesdibe, amivel 16-17 ezer lenne egy havi adag…. :/

   • creammaniac

    Igen, láttam a közel 60 perces videóját. 🙂 🙂 Nos igen, vámmal együtt nem éri meg, legalábbis nekem… Azért kíváncsi leszek majd a vásárlók véleményére, tapasztalataira!

    • Én is én is! 🙂 Aztán, ha tényleg annyira jó (nem vagyok benne biztos), akkor majd rendlejünk együtt és felezhetjük legalább a vámkezelési ktsg-et! :”D

     • creammaniac

      Rendben! 😉

 • harcimajom

  Csak a teljesség kedvéért: Mivel nem minősül gyógyszernek, ezért még azokon az FDA által megkövetelt teszteken sem kellett átmennie, mint amin bármelyik néhány dolláros naptejnek. A póthajas, agyonsminkelt csajon kívül, aki ebből él, senki sem mondja, hogy ennek hatnia kellene, vagy akár jobb lenne bármivel az olcsóbb patikai szépségvitaminoknál.