Krémmánia magazin

Ez is eljött: vlogger vitaminnal szépülhetünk kedvünkre

Tati Westbrook beauty vlogger március 2.-án dobja piacra szépségvitaminját Halo Beauty néven, fogadtatása pedig meglehetősen vegyes. A pink pirulák (mi más is lehetne a színük…) a belülről jövő szépséget kívánják támogatni, mindenféle szuper hatóanyaggal, amikre a vlogger lány esküszik, hogy három hét alatt összekap minket és smink nélkül is remekül fogunk kinézni.

Tati Westbrook (@glamlifeguru) által megosztott bejegyzés,

Hogy miért épp a vitamin bizniszbe vágott bele, egyfelől érthető: ahelyett, hogy egy újabb ecsetekkel és pigmentekkel töltött sminkmárkát hozott volna össze, valami egészen újat, mást mutatott be. Valamit, amire senki sem számított, valamit, amit Amerikában kilószám esznek az egészségtudatosság nevében. Ha kell ha nem.

Tati Westbrook (@glamlifeguru) által megosztott bejegyzés,

Másrészt sok alapja nem is lett volna a várakozásoknak, tekintve, hogy nem szórta tele a netet azzal, mennyire fontosak számára a megfelelő vitaminok, táplálékkiegészítők. A hitelesség így ezen a ponton picit csorbát szenvedett, a gratulációk özönébe pedig bele is került jó pár csodálkozó morgolódás, miszerint a rajongók igenis jobban örültek volna egy Tati rúzsnak.

Minderre rátesz egy lapáttal az is, ha a kedves rajongó elkezd gondolkodni és rájön, Tati nem vegyész, nem gyógyszerész, és bár megfelelő bevizsgálás nélkül vitaminokat még ő sem dobhat piacra, némi fényképes bizonyíték uncsi számok és adatok képében nem ártott volna arról, mennyire és miként képes támogatni minket készítménye az egészséges bőr, haj és körmök elérésében. Ez ugyanis mind az ígéretek között szerepel, aminek beteljesülése szerinte 100%.

fotó: youtube/Tati Westbrook

A csomagolás a maga fancy módján csinos, tipikusan olyan, amit szívesen szétfotóz majd az ember lánya a fürdőszobájában, de 40 dolláros, vagyis kb 10 ezer forintos árért ennyi el is várható egy designer vitamintól.

Videójában elmondta, a vitamin csak az első tagja márkájának, számos más terve is van még, amik között sminkcuccok is szerepelnek, úgyhogy csak idő kérdése, hogy mindenki megkapja, amire vágyik. Addig pedig úgyis kiderül, a 100%-os hatékonyság mit is jelent a valóságban, április elejére ugyanis szinte biztos, hogy felkerülnek az első tesztelők eredményei a három hetes szépségkúráról.

Valahol mélyen azonban csak ott motoszkál a fejünkben: divathóbortból vitamint szedni több, mint megkérdőjelezhető.