Krémmánia magazin

Ezért a kék rúzsért őrülnek meg Amerika lányai

Hogy miért, azt nem teljesen értjük. De az is igaz, hogy a Függetlenség Napja nem a mi nemzeti ünnepünk, Kylie Jenner pedig biztosan jobban tudja nálunk, mire kattanak rá odaát a honleányok.

kylieblue1

A nagy bejelentést, miszerint a sötétebb Freedom és a világosabb, Skylie névre keresztelt rúzsokkal bővíti Lip Kit kollekcióját a celebritás, alig két nappal a megjelenésük előtt osztotta meg rajongóival – akik értettek a szóból és villámgyorsan elkapkodták a virtuális üzlet polcairól őket.

 

Érdekessége a dolognak, hogy az ünnepi színekhez az inspirációt kedvenc égszínkék Ferrarija adta. Hiába, jó ha az embernek van hová ötletért folyamodnia.

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy Kylie újdonságai villámgyorsan elfogynak. A nemrég megjelent, fémes hatású, feketéskék rúzs is erre a sorsra jutott, mint ahogyan a korábbi rózsaszínes és barackos-narancsos árnyalatok sem maradtak sokáig készleten.

kylie-22kylierosiekylieblue
< >

Ha szeretnél lecsapni a következő limitált szériás árnyalatra, érdemes lesz követned Kylie-t a Snapchat-en, ugyanis minden korábbi újdonságáról ott osztotta meg a hírt elsőként rajongóival. Reméljük, azok valamilyen hordhatóbb árnyalatok lesznek.

Bár ki tudja mi történne, ha jövőre Palvin Barbi egy nemzeti szín rúzzsal állna elénk, mondjuk március 15-e előtt?

Mentés

Mentés