Krémmánia magazin

Emeld ki… ööö mit is? Itt a fekete highlighter!

Jeffree Star smink cuccait óriási imádat övezi, legújabb dobása pedig legalább annyira extrém, mint ő maga. A make-up guru vlogger Skin Frost néven futó highlighterei nem csak a tengerentúlon, de nálunk is népszerűek és villámgyorsan elfogynak Star webshopjából. A legújabb négy árnyalat például csak nemrég jelent meg, de máris üresek a készletek.

79285969

Úgy tűnik, a termékek kis szériás piacra dobása most nagyon felkapott üzleti taktika, Kylie Jenner is ezt alkalmazza, és a siker nála is töretlen. Van, hogy pár perc alatt elkapkodják a make-up cuccokat a webshopjából.

De térjünk vissza minden gót csaj álmára, a fekete highlighterre, amitől bárki úgy csilloghat, mint a kémény belseje halloween idején. Íme, ő az:

blackhighlighter

Az amúgy gyönyörűen csillogó highlighterről a fotót Twitteren osztotta meg nemrég Star, és még ő is hozzátette, az árnyalat nem a mindennapokra való. Ellenben szemhéjfestékként tökéletesen megállhatja a helyét akkor is, így ha valaki úgy érzi, nincs többé élet nélküle, rögtön két beauty terméket kaparinthat meg.

A különleges árnyalatot egyébként majd csak ősszel fogják piacra dobni, ugyanis valóban special edition lesz, ami a Halloweeni partikra készül.

jeffreestar

A Krémmánia tagjai közül is többen véleményeztek már Jeffree Star rúzsokat és a fent említett highlightereket is, az értékelés pedig egyöntetűen pozitív volt. Érdemes elolvasni, miként vélekedtek a Velour Liquid Lipstick folyékony rúzsokról, amik a márka első termékei voltak.

És ne feledd, várjuk a te véleményed is a smink cuccokról. Ha nagy Jeffree Star rajongó vagy azért, ha nem, hát akkor azért.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés