Krémmánia magazin

A cicaszemek nagyasszonyai – 10 énekesnő, aki sztárt csinált a szemhéjtusból

A szemek kiemelése minden korban meghatározó eleme volt a nők sminkelési szokásainak – és volt, hogy a férfiakénak is. Nem csoda, hiszen egy picike fekete vonalka csodákat tud tenni tekintetünkkel. Tudta ezt már Kleopátra is és tudják ezt nagyon jól a könnyűzene ikonjai is. Olyannyira, hogy sokuknak védjegyükké vált a tussal kihangsúlyozott smink.

Kezdhetjük a sort Aretha Franklinnel, folytathatjuk Siouxsie Sioux-val és zárhatjuk Adele-el vagy Amy Winehouse-al is. Mindegyikük esetén szinte elképzelhetetlen, hogy ne képezze az alap smink részét egy szépen megrajzolt tusvonal.

A stílusban persze vannak eltérések, de épp ettől szép a dolog. Nincs az az esemény, hétköznap vagy ünnepnap, amikor nem tudnánk előkapni valamelyikük fotóját, hogy abból ihletet merítve csodás szemhangsúlyos sminket készítsünk magunknak.

Aretha FranklinBarbra StreisandDiana RossDolly PartonSiouxsie SiouxShirley MansonmadonnaAmy WinehouseAdeleNicki Minaj
< >
Barbra Streisand

Mindehhez persze nem árt egy jól kezelhető, könnyen felvihető szemhéjtus, ami nem kenődik, gyorsan szárad és mesésen intenzív színe van. A Krémmánia olvasói szerint ez a három szemhéjtus a TOP3 a népszerűségi ranglistán:

1.
Maybelline Eye Studio Lasting Drama Zselés Szemhéjtus

maybelline-eye-studio-lasting-drama-zseles-szemhejtus1-300-300

2.
Lovely Szemhéjtus

lovely-szemhejtus2-300-300

3.
Manhattan Zselés Szemhéjtus

manhattan-zseles-szemhejtus-300-300

 

 

Az eredeti cikk itt olvasható.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés