Krémmánia magazin

Ilyen az 5 perces smink Victoria Beckham szerint

Egy kis London Look mostantól mindenkinek belefér az idejébe. Legalábbis ezt szeretné üzenni Victoria Beckham frissen közzétett videójában. A pár ecset suhintással felvarázsolt szemfesték, némi szájkontúr és rúzs valóban feltehető ennyi idő alatt ha ügyesek vagyunk, sőt még a highlighter is beleférhet némi ragyogásfokozó krém használatával.

De kérdés, hol marad az arckrémezés és legalább egy kis alapozó használata? Mert a videó szerint ez nem része a sminknek, mint ahogyan a szempillák kiemelése is kimarad a történetből, miközben gyanítható, hogy szemöldöke sem a semmitől ilyen tökéletes. Vagy ő már így ébred?

 

Persze nem kell komoly oktató videóként tekinteni erre az alig egy perces kisfilmre, nem azért készült. Ha valóban ötletekre van szükségünk a sminkeléshez, jobban tesszük, ha Nikkie-hez fordulunk. A videó igazából annak a reklámkampánynak a része, ami Victoria és az Estée Lauder szeptember 13-án megjelenő közös smink kollekcióját mutatja be.

vb_product_2VB PRODUCTvb-el
< >

A luxus beauty kollekcióban 14 terméknek szántak helyet: szemhéjárnyaló szettnek, egy darabos, metálos szemhéjárnyalónak és gél állagú szemhéjtusnak. Lesznek még rúzsok, szájkontúr ceruza, primer, bronzosító és highlighter is.

victoria-beckham-3victoria-beckham-2victoria-beckham-1victoria-beckham-4
< >
Victoria Beckham Estée Lauder Morning Aura Illuminating Creme

Az árakat tekintve valóban felső kategóriás termékekről van szó. 30 dolláros (kb 8000Ft) árával a szájkontúr ceruza lesz a legolcsóbb, az egyes szemhéjárnyalóért pedig már 45 dollárt (kb 12000Ft) is elkérnek. A kollekció legdrágább és egyben legkülönlegesebb darabja egy hordozható, professzionális megvilágítással ellátott tükör, potom 1200 dollárért (kb 330 000Ft), amihez néhány termék is tartozni fog a kollekcióból. Már ha ettől vonzóbbá válik.

vb_product_1

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés