Krémmánia magazin

Műszempilla felhelyezés egy szempillantás alatt – Így próbáld meg, menni fog!

Próbáltál már valaha felragasztani magadnak műszempillát? Ha igen, tudod, milyen nehéz precízen rögzíteni őket, legyen szó tincsesről, szálasról vagy épp sorosról. Csipesszel bűvészkedni vagy puszta kézzel felhelyezni egyaránt nem egyszerű a pici pillákat, ezért is fűzhetünk nagy reményeket az Estée Lauder cégcsoport új üdvöskéjének termékéhez, a Flirt Flashes Lash Applicator-hoz. A hibajavító rollerhez hasonlító szerkezethez, és magához a Flirt Cosmetics márkához Amber Rose amerikai énekesnő/színésznő/média személyiséget kérték fel reklámarcnak.

flirt2

A szuper egyszerű használatot ígérő, tincses műszempilla rögzítő szeptember 15-től lesz rendelhető a flirtcosmetics.com oldalon, 22 dollárért (kb 6000Ft-ért). A tenyérnyi méretű tartóban 44 szempilla szettnek jutott hely és mindegyik szett 3 tincsből áll.

flirt4

De hogyan is működik?

Lényege, hogy egy kicsi görgővel ki kell tekerni egy szettnyi műszempillát a szerkezet “csőrére”, majd egy gombbal rögzíteni, hogy ne lehessen tovább tekerni a görgőt. Ezt követően a külön tubusban csomagolt ragasztóval be kell kenni a pillák tövét és kb. 20 másodpercet követően (kikapcsolva egy másik gombbal a rögzítést) felhelyezhetjük a pillákat a szempilláink tövéhez – kvázi oda nyomjuk őket a szerkezet végével. A műveletet pedig addig ismételgetjük, amíg már elégedettek vagyunk pilláink sűrűségével.

Leírva talán bonyolultnak hangzik a folyamat, de nem az. Érdemes megnézni róla a videót, amit a Refiner29 készített teszteléséről, plusz készítettek egy interjút Amberrel is, ami szintén érdekes lehet a számotokra:

A márka egyébként egy turorial videóval is készül vásárlóinak, amihez az elérést minden applikátor mellé bekészítik, hogy aztán mobilról bármikor megtekinthető legyen.

Mentés

Mentés

Mentés