Krémmánia magazin

Totális őrület: teljes smink csak művészkellékekkel

Ilyen az, amikor a kihívás cunami áldozatokat szed. Láthattunk már videót arról, amikor egy teljes sminket gyerekeknek szánt sminkcuccokkal készítenek el, vicces volt, de nem őrült. Amikor azonban azt látni, hogy valaki zsírkrétát, vízfestéket vagy épp tábla krétát használ sminkeléshez, megáll bennem az ütő.

Nem kell INCI-nácinak lenni ahhoz, hogy tudja az ember, ezek a termékek nem arra készültek, hogy az ember a bőrére kenje őket, akármilyen cuki színűek is. Egy rakás, a szervezetünkre káros anyagot tartalmaznak, kész csoda, hogy a 18-as karikát nem kell ezekhez a videókhoz kitenni.

Mégis, beauty vloggerek – de miért pont ők??? – egyre népesebb csapata mutatja be sminkelési tudományát rajzórákra készített cuccokkal. A videókat látva pedig csak reméli az ember, hogy az “átlag tini” nem kezd el otthon kísérletezgetni.

Íme MissTiffanyMa, a Youtube angyalkája a témában:

vagy itt van RCLBeauty101 okossága is:

A kihívás mánia egyébként mostanra olyan lett, mintha egy láthatatlan kéz a hülyeségek hálóját dobta volna a vloggerekre, és minél jobban próbálkoznak, annál inkább csak beletekerednek. Mi pedig a szimplán mókás videókat nézegetve, mint amikor ecsetek nélkül próbálja magát valaki kifesteni, gyanútlanul kattintunk tovább az ajánlati listában és akkor egyszer csak

BAAAMMMM!

Jön egy csaj, aki full sminket készít ételekből

Persze ez még mindig csak a nevetséges kategória gyöngyszeme, amit magára ken, az pedig végső soron ehető. Így hát kattintunk is tovább a következő videóra.

És akkor jön az, amire tényleg, de tényleg nem számítottál. A körömlakk. De nem körmön, hanem arcon. Mert bizony ők is szép színesek, jól kenhetőek, hát mégis mi tartana vissza valakit attól, hogy kifesse magát velük? Talán a józan ész? Áhh.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés