Krémmánia magazin

Így készülnek a trendek – Backstage beauty 2017 S/S

A színfalak mögé bekukkantani mindig izgalmas dolog. Titkos trükkök láthatnak napvilágot, olyanok, amikre talán nem is gondolunk, ha csak a végeredményt látjuk. Igaz ez a divatbemutatók világára is. A háttérmunkákba belepillantva egyszerre veszít csillogásából és ejt ámulatba, mennyi ember, mennyi munka kell a pár perces varázslat elkészítéséhez.

backstage

Altuzarra

A Tom Pecheux sminkmester által megálmodott csillámos sminkek nagy sikert arattak a beauty imádók között. A legtöbb divatmagazin beszámolójában szexi hableányokkal azonosította a modelleket, akik wet look frizurát kaptak és bőrük finoman csillogott a leheletvékony rétegben felvitt csillámpornak köszönhetően. Ez egyébként a M.A.C Glitter Reflects Bronze árnyalata volt, amit nagy fejű sminkecsettel vittek fel az arcra – a T-zónát kihagyva.

Altuzarra_bb1Altuzarra_bb2Altuzarra_bb3Altuzarra_bb4Altuzarra_bb5Altuzarra_bb6Altuzarra_bb7Altuzarra_bb8Altuzarra_bb9Altuzarra_bb10Altuzarra_bb11
< >

Victoria Beckham

Nem meglepő módon Pat McGrath sminkmester Victoria Beckham és az Estée Lauderrel vadiúj, közös sminkkollekcióját használta a modelleken a három, különböző make-up elkészítéséhez. A kobaltkék, grafikus szemsmink és a dögös, smaragdzöld cicaszem mellett egy natúr smink kapott helyet.

Kisses from NY 🇺🇸 XVB #VBSS17 #NYFW

A video posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

vb_bb1vb_bb2vb_bb3vb_bb4vb_bb5vb_bb6vb_bb7vb_bb8
< >

 

DKNY

Pat McGrath persze már eddig is több divatbemutatón feltűnt, ő volt megbízva a DKNY kollekciójához készítendő sminkekkel is. A márkának ezúttal fénylő, sötétlila szájsminket készített, amihez szinte csak a tökéletes arcbőr illúziója volt a kiegészítő make-up. Eugene Souleiman fodrászmester az aktuális trendnek megfelelően csak kiemelte, ami volt. Az egyenes hajúak egyszerű, középen elválasztott, egyenesre szárított frizurát kaptak, a göndör fürtök szép csigákban sorakoztak, a és a frufruk sem lettek eltüntetve.

Bout to walk that #DKNY ✌🏻

A photo posted by Romee Strijd (@romeestrijd) on

dkny_bb1dkny_bb2dkny_bb3dkny_bb4dkny_bb5dkny_bb6dkny_bb7dkny_bb8dkny_bb9dkny_bb10dkny_bb11
< >

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés