Krémmánia magazin

Vérkrém – Ennél személyre szabottabb arckrém nem létezik

Ha a Drakula Terápia már unalmas, itt az új szenzáció, a saját vérünk alkotóelemével turbósított arckrém. Elkészítéséhez a fehérjéket és növekedési faktorokat választják ki centrifugálásos eljárással a vérből, amelyeket azután egy alap krémbe vegyítve állítják elő személyre szabott öregedésgátló, bőrfiatalító csodaszerünket. Csábító? Vagy inkább ijesztő?

beautyblood

Az MC1 névre hallgató, a sztárvilágban mostanság felkapott krémet Dr. Barbara Sturm fejlesztette ki, aki különböző, bőrfiatalító csodakezeléseiről és luxus arcápolóiról már eddig is ismert volt, újdonsága pedig ismét megemelte a hírességek vérnyomását.

A termék ára… hát…  a kifejezés, miszerint a “vérünket szívja”, ez esetben szó szerint és átvitt értelemben is helytálló, ugyanis egyetlen tégely 1400 dollárba, vagyis valamivel több, mint 370 ezer forintba kerül. Persze ha valaki a szépségéből, megjelenéséből él, ráadásul anyagilag is megteheti, szinte biztos, hogy tesz egy próbát vele.

Vásárlói számára külön szolgáltatásként a cég düsseldorfi laborjában egy évig elteszik a megmaradó, vérből kinyert összetevőket. Így ha már fogytán van a csodakrém, nem szükséges újra vérvétellel kezdeni az elkészítését.

Dr. Barbara Sturm
Dr. Barbara Sturm

A vér, illetve alkotóelemeinek felhasználásával operáló arckezelések eddig is voltak. A Drakula Terápia (más néven PRP terápia) már évek óta elérhető nálunk is, amelynek lényege, hogy a szintén centrifugálással kinyert vérplazmát visszainjekciózzák az arcbőrbe.

Az új krém sikere a leírások szerint abban áll, hogy kollagén építő hatásának köszönhetően csökkenti az öregedés jeleit, pórusösszehúzó hatású valamint növeli a bőr regenerálódási képességét. Ezen felül pedig az olyan bőrproblémák kezelését is hatékonyan segíti, mint az pikkelysömör, az aknés bőr vagy a különböző gyulladásos bőrbetegségek.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés