Krémmánia magazin

Last minute halloweeni körömminták

Ha még nem foglaltál időpontot a körmöshöz, ideje áttérned a B verzióra: idén te készíted el halloweeni manikűrödet. Pár nappal egy ilyen bulis hétvége előtt bizony kevés rá az esélyed, hogy kapsz még szabad időpontot, de ne csüggedj! Számtalan DIY variáció áll rendelkezésedre, amik ráadásul különösebb kézügyességet sem igényelnek.

halloweenkorom2

Elsőként ott vannak a körömmatricák. Náluk egyszerűbb köröm dekorálási megoldás talán nincs is. Alapszínedre pikk-pakk ráragasztod (na jó, van amelyiket be is kell áztatni vízbe), fölé egy átlátszó fedőlakk és már készen is van. Hemzsegnek a körmös butikok és drogériák az ilyen matricáktól, így beszerezni sem lesz túl macerás őket.

Crystal Nailstrendnailsbrillbird
< >
Crystal Nails

Ha ennél bátrabb vagy és szívesen pingálnád tematikusra te magad a körmeidet, arra is van pár remek ötletünk. Csupa olyan, amihez elég egy körömdíszítő pálcika, aminek egyik végével festegethetsz, másik végével pedig a pontozásokat készítheted el. Sőt, valamelyikhez még az sem kell!

halloweenkorom4halloweenkorom3halloweenkorom2halloweenkorom1halloweenkorom5
< >

 

Ha a képek esetleg nem beszélnének magukért, megteszik majd helyettük a videók! Jöjjön néhány tutorial is arról, hogyan készíts vadító halloweeni körömmintákat!

 Képek forrása: pinterest.com

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés