Krémmánia magazin

Bemutatjuk a világ legnépszerűbb vörös rúzsait

Ezekben a bevált klasszikusokkal biztos, hogy nem fogsz csalódni, ha egy igazán dögös vörös rúzst szeretnél. Telt, intenzív színek és megfelelő tartósság jellemzi őket, a kérdés csak az, legek legjei közül melyik árnyalata illeszkedik bőrtónusunkhoz. Hiszen fontos, hogy a vörös rúzs ne elnyomjon, hanem kiemeljen, sminkünk és arcunk éke legyen de a tündöklést hagyja meg viselőjének.

M.A.C

Kétségtelen, a válogatásba bekerült márkák nagy része nem olcsó, azonban ha azt nézzük, hogy a M.A.C rúzs Ruby Woo árnyalatából percenként négyet vásárolnak világszerte, feltételezhetjük, hogy túl nagy csalódás nem fog érni minket. A Krémmániások körében is abszolút sikere van a terméknek. Igaz nálunk nem színárnyalatra lebontva találhatóak meg az ajakszínezők, a MAC rúzs 4,63-as minősítése igazán remeknek mondható.

mac_rubywoo

Laura Mercier

A Laura Mercier Velour Lovers rúzs is hasonlóan szép értékesítési adatokkal büszkélkedhet, Temptation fantázianevű vörös színű változatából több mint százat adnak el hetente. Érdekes, hogy nálunk nem tartozik a népszerű márkák közé, ami arra sem fogható igazán, hogy csak online tudjuk beszerezni – legalábbis ha a Kylie Cosmetics itthoni sikerét nézzük. Átszámítva 8500Ft körül mozog egy rúzs ára, amely élénk, vibráló árnyalatot és matt finisht ígér használójának.

lauramercier

Dior

1953-ben debütáltak a Dior divatház Rouge Dior termékei, aminek vörös árnyalatát a kezdetektől óriási siker övezi. Legújabban Natalie Portman a rúzs arca, aminek 082-as Red Smile árnyalatából csak Amerikában hármat adnak el egy óra alatt. A matt, vöröses-korallos színű rúzs megfelelő hidratálást is biztosít az ajkaknak így jó eséllyel nem szárítja ki őket egész napos viselés esetén sem.

diorred

Revlon

A Revlon Super Lustrous Lipstick rúzs Love that Red árnyalata is örök klasszikusnak mondható, ugyanis 1951 óta hódítja meg sorra a női szíveket. A Krémmániások közül ugyan viszonylag kevesen véleményezték még, de az eddigiek alapján meglehetősen egyhangú az értékelés: kiváló. 4,83-as pontszámú a kis drága, ami ráadásul nem is olyan drága és könnyedén beszerezhető hazai drogériában is. Plusz érdekesség, hogy Audrey Hepburn állítólag ugyanennek a rúzsnak a Pink in the afternoon árnyalatát használta az Álom luxuskivitelben című filmben.

revlonred

Yves Saint Laurent

Az Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture vörös árnyalata is lassan 40 éves lesz, a 01-es sorszámon futó Le Rouge 1978-ban jelent meg.  Krémes textúrájú, szatén finisht biztosító termékről van szó, ami szépen hidratálja az ajkakat. Nagyon jók a visszajelzések vele kapcsolatban is, 4,37-es az átlagos értékelése, ráadásul a csomagolása is nagyon elegáns, igazi luxus.

ylslerouge

Giorgio Armani

A márka Lip Maestro a leírások alapján kényelmes viseletű, bársonyos textúrájú ajakszínező, amely a szájfény krémességét egyesíti a matt rúzsok tartósságával. Az erősen pigmentált gél formula mély, intenzív színt eredményez, az ajkakat sugárzóvá és teltté varázsolja. Nálunk csekélyke visszajelzés érkezett még róla, az alapján tényleg szuper rúzsnak tűnik, de ennél talán árulkodóbb az, hogy maga divattervező is rengeteget egyeztetett kollégáival, hogy a szín tökéletesre sikerüljön. Állítólag 96-szor jár a kozmetikai laboratóriumban, mire sikerült megalkotniuk azt a színt, amely egy rózsa belső, finom szirmainak színéhez a leginkább hasonlít. Az igazi vörös színt a 400-as sorszámon, The Red néven keressétek.

armanithered2

Forrás: www.vogue.com

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés