Krémmánia magazin

Itt az új applikátor őrület! Ecset és szivacs után hódít a szilikon párna

Nem szívja magába feleslegesen az alapozót és a jelek szerint épp olyan precízen lehet vele sminkelni, mint a szivacsos változatokkal.

Szépsége igaz csak egy melltartóbetét vagányságával vetekszik, hatékonyságban egész meggyőző az alig tenyérnyi nagyságú szilikon párna a bemutató videók alapján. A Molly Cosmetics dobta pár napja piacra a tojás formájú, lapos tasakot, aminek azóta már háromszor rabolták le a készletét, jelenleg december 12-re ígérik, hogy a következő adag a webshopba érkezik.

Ha nem ismerős a cég neve, a hiba nem benned van, ugyanis egy vadiúj, Hong Kong-i székhelyű kozmetikai vállalkozásról van szó, ami idén áprilisba jelentette meg első termékeit. Nem titkoltan rámentek a dupe-ok gyártására, Kylie Cosmetics és Jeffree Star rúzsokra is kínálnak olcsóbb variációkat – kérdés, hogy minőségben milyenek.

Az applikátor egyébként tiszta szilikonnal van töltve, míg a borítás TPU anyagbó készül, ami a szilikon és a műanyag egyfajta keveréke. Ez gondoskodik arról, hogy kellőképp strapabíró legyen a kicsike.

Another benefit of #silisponge is it works well with cushion foundation. No more wastage! #mollycosmetics

A video posted by M O L L Y C O S M E T I C S (@mollycosmetics) on

Mindenféle krémes állagú smink felvihető vele az arcra: alapozó, korrektor, pirosító, highlighter, púder. Sajnos az a videókból nem derül ki, hogy az orr környékén és más, nehezen hozzáférhető helyeken hogyan lehet vele dolgozni.

S I L I S P O N G E * Use very very little product and that's the key! Build/stack if you need more coverage. * Use circular motion to spread and tap to blend and settle . Wasting products is history now cos, of course, it doesn't soak in a thing! Tried it today, and the foundation needed is literally just half the amount compared to directly using brush or sponge. Spreading product with it will take some getting used to, final blending can always be finished with oval brush or usual sponge (for example beautyblender), that means washing the oval brush or the sponge will be minimized and they will last a whole lot longer. It is ideal for people who don't like messy fingers during makeup. AND I bet you can imagine cleaning THIS APPLICATOR will literally take no more effort than rubbing it with a little soap and rinsing with some luke warm water. If you are a professional makeup artist, can you imagine how exciting it is that you can use it on one client/model, clean it with a makeup remover and sanitizing spray, and then you can use it on another client/model immediately just like that? Throwing away disposable sponge can totally be minimized!!!! . 🛍FREE WORLDWIDE SHIPPING🛍 www.mollycosmeticsshop.com . #siliconesponge #clearsponge . #mollycosmetics #matteliquidlipstick #liquidmattelipstick #trendmood #makeupsponge #wakeupandmakeup #makeupaddict #mua #makeup #makeupartist #vegasnay #입술연지 #매트립스틱 #口紅 #뷰티스타그램 #화장품 #코스메틱 #화장품스타그램 #beautyblender #blender #makeupsponge

A video posted by M O L L Y C O S M E T I C S (@mollycosmetics) on

Használat közben:

SiliSponge blending on my 39 y.o. skin…. 😉 #silisponge #clearsponge #blending #beautyblender #mollycosmetics

A video posted by M O L L Y C O S M E T I C S (@mollycosmetics) on

Anyagának köszönhetően tisztítása valóban sokkal egyszerűbb, mint bármilyen ecseté vagy szivacsé. Kevés szappannal vagy sminklemosóval puhán csak át kell dörzsizni és lemosni. Mindegy, hogy fekteted le, a kis szilikon cucc nem deformálódik el, nem kell fél napig szárítgatni és szőrét sem hullajtja.

How you clean the #SiliSponge. #mollycosmetics

A video posted by M O L L Y C O S M E T I C S (@mollycosmetics) on

Jelenleg 2900 forintért vásárolható meg a márka oldalán, de gyanítom, hogy pár hét és töredékéért tudjuk majd megrendelni másolatait aliország vagy ebayvilág szorgos lakóitól is. És végülis az eredeti is csak kínai gyártmány.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés