Krémmánia magazin

Aranyszabályok téli hajcihő ellen (X)

A cikket a JOICO magyarországi forgalmazója támogatta.

Télen a zord idő a hajunkat sem kíméli, ugyanúgy kell óvnunk, mint testünk többi részét. Ezt az alaptételt bizonyára már mindenki tudja, sosem árt azonban kicsit átismételni a téli hajápolási kiskátét az extra hidratálástól a páravédelmen át, a lelapult sapkahajig…

Aranyszabályok következnek, amelyekhez a tippeket a JOICO-nak, a Krémmánia első BeautyBox-ban is felbukkanó prémium hajápoló márkájának köszönhetjük.

Hajhagymák védelme

Mindig, MINDEN körülmények között teljesen száraz hajjal menj csak utcára! Lehetőleg este moss hajat, és mindig szárítsd meg a hajkoronádat gyengéd fokozaton! Télen fokozott ugyanis a veszélye, hogy megfázhatnak a hajhagymák és ugye kinek hiányzik egy jó kis hajhullási mizéria?

cliniscalp_banner
Megelőzésre hatékony megoldást nyújthat a márka díjnyertes Cliniscalp családja, ahol már a teljes kezelésből kiválasztott sampon is segítségünkre lehet. Válogatott gyógynövény hatóanyagai és alapvető vitamintartalma optimális fejbőrkörnyezetet alakítanak ki az egészséges, telt kinézetű hajért. Biotin, B6 Vitamin és csalán tartalma táplálja a fejbőrt és semlegesíti a DHT-t. Az antioxidáns A Vitamin, E vitamin és Ginkgo Biloba pedig semlegesíti a káros szabad gyököket, míg a borsmenta olaj optimalizálja a fejbőr állapotát.

Viszlát lapos, zsíros sapkahaj!

glamtex

Inkább a lelapult tincseket hozd rendbe egy perc alatt, ha beérsz a munkába vagy máshová, mint hogy zsíros tincseidet kelljen naphosszat takargatnod. A Glamtex tupírhatású spray-vel fésű nélkül is egy perc alatt felhergelheted a lapos hajtöveket. Egész napos hatás és laza, közepes tartás mellett karakteres hajparfümként is funkcionál. Ráadásul szárazsamponként is tökéletes.

Téli hajszárazság ellen

kpak&mr

Télen a haj igényei is változhatnak, ha szárazabbnak érzed a hajszálaidat, akkor érdemes jobban odafigyelni a hidratálásra. A JOICO Moisture Recovery hidratáló termékcsaládja feltölti a hajad a megfelelő nedvességgel és lezárja a hidrolipid gátakat. A száraztól az extrém száraz hajig kezeli a dehidratált hajszerkezetet, hála a saját szabadalmú Bio-Diverse Hydramine Tengeri komplexnek, amelyben a növényi és tengeri aminosavak találkoznak a leggazdagabb és legtáplálóbb növényi vajakkal és olajokkal.

Ha hajad pluszban roncsolt is, van egy jó hírünk! A márka egyes családjainak tagjai jól kombinálhatóak, így bátran választhatsz hidratáló samponod mellé az ikonikus K-Pak pakolások közül egyet a hajhosszad rendbehozatalára, tökéletesen a saját igényeid szerint összeállítva a hajápolási fürdőszoba rutint.

Távozz tőlem pára!

huminity

A túlnyomóan párás időben sem kell aggódnod, hogy frizurád egy tollseprűre fog hasonlítani, ha befújod reggelente a Humidity Blocker-rel. Egész nap megvéd a pára okozta hatásoktól és este sem kell lemondanod a programod a zilált, szálkás megjelenés miatt. Reggel tisztán kifésült frizurával érkezhetsz munkába és az esti karácsonyi vásárban ugyanolyan csinos leszel forralt bort kóstolgatva, hála az észrevehetetlen védőrétegnek minden hajszál körül, amiről “lepattan” a magas páratartalom és nedvesség hatása.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés