Krémmánia magazin

Szédítő 360°-os videó a Guerlain-től

A La Petite Robe Noire parfümhöz készült az interaktív rajzfilm, amiben a kis fekete ruha útját kísérhetjük végig egészen a csillagokig. Főhősünk nőies és játékos, kalandvágyó természete az illat karakterét hivatott bemutatni, nem véletlen, hogy egy fújásnyi parfüm az, ami a életre kelti az elegáns butik lakóját.

guerlainvideo

A sikkes ruha egy földgömböt megpörgetve választja ki úti célját, egy nagyvárost, ahol aztán elkezdődik az égig érő kaland. A videót a márka a Google Spotlight Stories közreműködésével készítette el és ugyan az interaktivitás abban kimerül, hogy 360°-ban forgathatjuk a képet körbe-körbe, szerény tapasztalatom alapján ez elég hozzá, hogy mind az öt percét érdeklődéssel nézzük végig.

Ruganyos háztetőkön ugrálva vagy épp egy léggömbbe kapaszkodva emelkedik fel a kis fekete ruhás alak egészen a felhők közé, sőt, még azok fölé is, a csillagokig, ahol várja őt az igazi, égben köttetett szerelem egy asztronauta képében. Míg kettejük alakja boldogan kering az űrben, mókás kiegészítőként láthatjuk a parfümös üvegcsét, mint illatozó műholdat, ami sikkesen rója Föld körüli útját.

Nem ez az első 360°-os videó, amit szépség- vagy divatipar szereplője készített. Igaz, hogy például az autóiparban elterjedtebb már a felhasználása az ilyen kisfilmeknek, a Louis Vuitton nyáron párizsi műhelyébe engedett ilyen módon bepillantani, a Micheal Kors márka pedig az első között volt, akik múlt évben tesztelték a Facebook 360°-os videómegosztási lehetőségét.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés