Krémmánia magazin

Az év leglátványosabb hajtrendjei, amik 2017-ben is divatosak lesznek

Készíts szexi fonatot hétköznapra, csillámos frizurát buliba – csak hogy kettőt kiemeljünk 2016 menő hajviseletei közül. Szerencsére volt miből válogatnia idén is annak, aki egy laza lófaroknál többre vágyik és a fejtetőre púpozott kontyok sem elégítik ki a mindennapok vágyait.

Fehér haj

A platinum szőke hajak nagyon futnak most, Kim Kardashian vagy Taylor Swift is letette már voksát mellette, sőt egy fotózás erejéig még Bella Hadid is kiszőkült. A színárnyalat nem keverendő persze össze az ősz haj színével, így nem kell aggódni, senki sem volt öreg nénikének kinézni, ha ezt az extra hajszínt bevállalja.

szokebellahadidKanye West Yeezy Season 3 - Front Row64th Annual BMI Pop Awards - Arrivals
< >
Bella Hadid - Forrás: https://www.instagram.com/papermagazine/

Lob

A hosszított bubi frizura tarolt az idei évben (is), láthattuk hullámos és egyenes változatban, középen vagy épp oldalt elválasztva, sőt még akár a wet look jegyében hátrafésülve is. Ünnepekre egyébként a laza hullámos változatot ajánljuk, extra divatosnak számít jelenleg is. Kétségtelen, ebből a félhosszú hajból számtalan frizura variáció kihozható, miközben még épp elég hosszú ahhoz, hogy vészterhes napokon simán csak összekösd copfba. Mindez pedig arra ítéltette, hogy jövőre is trend maradjon.

Premiere Of Disney And Marvel Studios' Vogue 100: A Century Of Style - Red Carpet19th Annual Hollywood Film Awards - Arrivals
< >
Rachel McAdams

Tarkóminták

Látványos frizura a tarkó részen alányírt haj, amibe különféle geometrikus mintákat is borotválnak, ráadásul hosszú haj esetén gyorsan el is tüntethető, ha formális eseményre vagyunk hivatalosak – vagy a főnök nem elég megértő a hajtrendek terén. Hátránya, hogy viszonylag sűrűn kell miatta fodrászhoz járni, hiszen már egyetlen centike lenövés is eltorzíthatja a mintázatot. Plusz tipp: ha kevés és vékony szálú a hajad, inkább ne nyírass ki ennyit belőle, mert teljesen le fog lapulni.

felnyirt2felnyirt6felnyirt7
< >
Forrás: instagram

Színátmenet turbósítva

Unikornis imádóknak kötelező, a többieknek csak ajánlott a szivárvány színében tündöklő frizura, aminek népszerűsége úgy tűnik a jövő évre is kitart. A lila, kék, pink vagy épp piros, színátmenetes frizurák enyhén szólva is feltűnőek, bár kétségtelen, hogy nagyon látványosak is.

rainbowhair3rainbowhair2rainbowhair1
< >
Felirat: https://www.instagram.com/hair_princess_steph/

Fonatok

Az egyszerűtől az ultra-mega-giga nehéz fonat csodákig mindent láthattunk már idén. Nem csoda, hiszen két tincs ügyes összetekerésével is már egészen látványos frizurákat lehet készíteni – és azt még nem is nevezhetjük hajfonásnak. Ha a kézügyességed gátat szab annak, hogy kibontakozz e téren, érdemes a két ünnep között gyakorolnod egy keveset, a hajfonatok ugyanis a 2017-ben is divatosak maradnak.

fonat1fonat2fonat3
< >
Forrás: https://www.instagram.com/shaktispirit/

Csillámos hajtő

Partifrizurának tökéletes, hétköznapokra már kevésbé ajánljuk ezt a feltűnő hajviseletet, aminek lényege, hogy csak a választék menték, a hajtőre kenj csillámos zselét, kb 5 centis részen. Feldobhatod a kibontott hajadat is így – csak ügyelj rá, hogy a parti hevében nagyon ne rázd a fejed mert elmozdul az egész mű -, de kontyba feltűzött frizurával talán szerencsésebb megoldás. Akár már szilveszterkor kipróbálhatod, egyetlen hátránya, hogy másnap kihívás a pici csillogó szemcséket lemosni a hajszálakról, így sanszos, hogy az ünnepi hangulat még a következő héten is elkísér majd. De legalább vidáman kezdődik az új év.

glitterroots3glitterroots2glitterroots1
< >
Forrás: https://www.instagram.com/shimmeryoursparkle/

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés