Krémmánia magazin

Sminkes kihívás, amitől ragyogó jókedved lesz

Az új év első munkanapjára igazán kijár nekünk még egy kis csillámlöket, hogy a szilveszter emlékébe burkolózva tölthessük éber perceinket. Valódi sminkajánlónak persze nem mondanánk a beauty vloggerek legújabb agymenését, a “Csillám Kihívást”, de ha akarunk egy jót nevetni, mindenképp érdemes végignézni, a lenti videókat. Lényegük, hogy a teljes sminkek fényes, csillámos száj-, arc- és szemfestékekkel készülnek el, borítékolva, hogy az eredmény nem lehet más, csak katasztrofális. Mégis, kétségtelen, hogy kihozzák a maximumot belőle.

Nikkie határozottan poénra veszi a figurát a videóban, amit még amolyan karácsonyi ajándékként készített követőinek, és bár kiérződik némi elhivatottság a videó elején, hogy biza’ ő aztán igazán dögös sminket fog rittyenteni a csili-vili feltételek mellett is, mire elkészül a szemsmink, kezdi belátni, ezzel az arccal maximum egy gyéren megvilágított travi buliban tudna elvegyülni.

Persze a kihívás nem kihívás, ha nincs más, aki elfogadja azt. Jeffree Star arca úgy csillog már a videó közepén, mint egy szivárványhal pikkelyes háta a diszkógömb fényében, meg kell hagyni, kitett magáért. És azok a sminkpaletták… wow.

Nem ők az egyetlenek, akik a bőrradírozásnak is felérő csillámporos sminket kipróbálták. Íme még pár variáció a témára, amelyek közül néhány egy soron következő farsangi álarcos bálra is elmenne – álarc helyett.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés