Krémmánia magazin

Díjnyertes sminkek és frizurák a Golden Globe-gáláról

Épp csak véget ért a 74. Golden Globe-gála, máris hozzuk a fotóválogatást a legszebb vörös szőnyeges sminkekről, frizurákról.

Ha már minden Emma Stone-ról és a hét díjat is bezsebelt filmjéről, a Kaliforniai álomról szól, nyissuk mi is vele a sort. Halvány púderszín, ezüst csillagokkal díszített Valentino ruhájához mind a sminkje, mind pedig frizurája tökéletesre sikerült. A smink esetén megmaradt a visszafogott, halvány rózsaszín árnyalatoknál, épp csak egy kevéske csillámpor hullt szemhéjára, így egész megjelenése egyszerre volt légiesen könnyed, mégis szikrázó. A féloldalas, lazán feltűzött konty remekül kiegészítette az erőlködésmentes, elegáns outfitet.

74th Annual Golden Globe Awards - Press Room74th Annual Golden Globe Awards - Press Room
< >

Rajta kívül több más színésznő is a természetes hatású, púderes-rózsaszínes vagy nude sminkek mellett döntött, amelyeket egy ilyen rangos esemény esetén talán túl visszafogottnak is tarthatnánk. Mégis, beigazolódott a mondás: a kevesebb több.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
< >
Michelle Williams

A hírességek közül többen is szájhangsúlyos smink mellett döntöttek, amitől megjelenésük amolyan klasszikus Hollywood-i dívás lett. Jó példa rá Teresa Palmer vagy Brie Larson, akiknek frizurájuk is jól illett az összképbe.

NBC's 74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
< >
Teresa Palmer

Az aranyos és ezüstös vagy épp a bronzos csillogás kevés sminkből hiányzott ezen az estén. Közülük is nagy kedvencünk Mandy Moore-é és Felicity Jones-é, akiknek frizurája is említésre méltó, az idei hajtrendek két népszerű hősét is bemutatják nekünk: a középen elválasztott, laza hullámos haj és a lenőtt frufruk 2017 nagy kedvencei lesznek.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - ArrivalsWarner Bros. Pictures And InStyle Host 18th Annual Post-Golden Globes Party - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - ArrivalsWarner Bros. Pictures And InStyle Host 18th Annual Post-Golden Globes Party - Arrivals
< >
Emily Ratajkowski

Látványosabb sminkekben sem volt hiány, Sofia Vergara nem okozott csalódást most sem, Carrie Underwood  azonban már a jó ízlés határán mozgott óriási műszempilláival. Ilyen látványos, fodros ruhához talán egy árnyalatnyival visszafogottabb smink is megtette volna.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
< >
Carrie Underwood

Sajnos, nem mindenkinél eredményezett a nagy igyekezett elegáns megjelenést. Drew Barrymore-t rettenetesen öregíti sminkje, a ludas pedig a túl sok szempillaspirál. Máson talán jól mutatna, de neki határozottan nem előnyös az eredmény.
Hasonló mondható el Jessica Chastain-ről is, akinek sminkje egészen szépen sikerülhetett volna, ha a végén nem rontják el az egészet a csomókba összetapadt szempillákkal. Érthetetlen, hogyan hagyhatták így az eredményt még akkor is, ha Twiggy sminkje most újra divatos.
Ennél is meglepőbb Sarah Paulson megjelenése, aki nem mellesleg egy arany gömböcskét is átvehetett az O.J Simpsonról szóló tévésorozatban nyújtott alakításáért. A sminkje még so-so, de a frizura. Nos, arra nem találni szavak – talán azért, mert frizura sincs. Lenőtt/elfuserált melírozott haj, előnytelen, rettentően öreges fazon amit azt hihetnénk, ő csapott magának össze öt perc alatt, de nem. Ezért a beauty bakiért Bridget Brager fodrász felelős. Jajj.

74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals74th Annual Golden Globe Awards - Press Room
< >
Jessica Chastain

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés