Krémmánia magazin

Szemkörnyékápoló maszk luxus szinten

Ha már próbáltad az Estée Lauder Advanced Night Repair kollekciójának valamelyik darabját, valószínűleg te is örülni fogsz a hírnek, hogy új bőrápoló termékkel bővült a a márka kínálata. A Concentrated Recovery Eye Maskról van szó, amely lényegében az anti-aging vonal szemkörnyékápoló szérumának fátyolmaszkos változata. Az Advanced Night Repair Eye Serum a Krémmániások körében is sok dicséretet kapott már, összességében 4,45-ös értékelésű, így várhatóan az új, extra hatóanyag mennyiséget tartalmazó kiszerelés sem fog csalódást okozni.

estee_lauder_kendall jenner

A szérum az ígéretek szerint nem csak az öregedés látható jeleit csökkenti, de a fáradtság és a nagyvárosokra jellemző szennyezett levegő bőrre gyakorolt kedvezőtlen hatásait is mérsékli, úgy mint a szarkalábakat, a püffedtséget, sötét karikákat, ápolja a száraz bőrt és egyenletesebbé teszi a bőrfelszínt.

A szemkörnyékápoló maszk esetén a komplex segítséget mi készítjük el magunknak, ugyanis a hatóanyagot kis ampullákba zárva csomagolják a maszkok mellé, amelyekkel közvetlenül használat előtt kell átitatni a lapocskákat.

Estee Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mask

A szemmaszkok használatát a márka heti rendszerességgel javasolja, amikor is egy alkalommal a szemkörnyékápoló krémhez (Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II) képest az alap hatóanyag mennyiség hússzorosát pihentethetjük 10 percig bőrünkön.

Ára az egy darabos kiszerelés esetén 11 dollár, vagyis kb. 3000 Forint, de kapható belőle négy darabos szett is, amely esetén az egységár is picivel kedvezőbb, a szett 40 dollár, vagyis kb. 11500 Forint. A márka magyar oldalán még sajnos nincs fenn a termék, de az amerikai változaton tovább nézelődhettek vele kapcsolatban.

Az új bőrápolót természetesen Kendall Jenner, a márka múlt évben felkért szépségnagykövete népszerűsíti, akinek személyével az Estée Lauder egyértelműen a fiatal korosztály felé kíván nyitni kommunikációjával.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés