Krémmánia magazin

Jön! Jön! Jön! Charlie és a csokigyár sminkpaletta

Pár órája jelentette be a Storybook Cosmetics, hogy ez év nyarán egy mesésen csokis sminkpalettával fogja megörvendeztetni a nagyérdeműt. Ha még emlékeztek rá, ők voltak, akik tavaly ősszel akartak nagyot dobbantani a Harry Potter sminkpalettával. Mi is írtunk róla, hogy a Roxfort-i varázslóiskola házai után elnevezett sminkcuccok decemberre készülnek el – azonban végül nem lett az egészből semmi.

via GIPHY

Pár helyen azt nyilatkozták, a termékek már nem kizárólagosan Harry Potter világához kötődnek, a történetre utaló, frappáns szín elnevezések is törlődtek és úgy javították korábbi nyilatkozatukat, olyan sminkpalettát készítenek, amit mesebeli varázslók és boszorkányok ihlettek. (Hasonlót mondhat valaki, aki előtt egy jogdíjakról szóló pert lengetnek meg…)

Bármi is történt, a paletták végül lekerültek a webshopból és az Insta oldalukról is eltűnt minden korábbi, erről szóló posztjuk, jelenleg pedig egy varázspálcákra hasonlító sminkecset szettet lehet előrendelni tőlük.

DE.

A nebraskai lányok vállalkozására mégiscsak felfigyelhettek, ugyanis ez év nyarán megjelenő sminkpalettájuk hivatalosan is a Charlie és a csokigyár könyvhöz, illetve filmhez fog kapcsolódni.

Willy Wonka világa úgy tűnik 12 intenzíven pigmentált, CF minősítésű szemhéjpúderben fog újjászületni, amelyek között matt, metálos és gyöngyház árnyalatok is lesznek. A csomagolás is különleges lesz, a hírek szerint igazi, keménytáblás mesekönyv formájú és méretű dobozt kapnak.

via GIPHY