Krémmánia magazin

Szőrös ajkak – Reméljük, a trend megáll a net határán

Nem őrültünk meg, ezt az összeállítást nem sminktippként hoztuk el nektek. Érdekesnek azonban határozottan érdekes, micsoda újabb és újabb textúrákat tesznek magukévá a rúzsok szerelemesei. Láthattunk már rajzfilmhősöket ajakdíszítésként és miniatűr műalkotásokat is és tudjuk, a matt rúzsok most nagyon futnak, de a legújabb mánia erre is rátesz egy lapáttal.

Egyre másra posztolják ugyanis sminkmesterek és hobbi sminkesek szőrös ajkaikról a fotókat, amelyeket ők elegánsabb módon bársonyosként jellemeznek, a képeket látva azonban inkább egy durva szálú, bökős pulcsi anyagára emlékeztetnek.

A hatást egyébként ugyanolyan anyagokkal érik el, mint a korábban felkapott szőrös manikűr esetén, csak itt nem a körömlakkba applikálják, hanem a felvitt folyékony rúzsra hintik rá a spéci, pelyhes állagú “dekorport”, ami a textúrától függően változtatja gyapjassá az ajkakat.

Hogy mennyire csókálló, nem tudni, de valószínű, hogy ennek tesztelésére sosem fog sor kerülni, hiszen még egy béka is megfutamodna a látványtól, nem maga a herceg.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés