Krémmánia magazin

Nicole Kidman lett a Neutrogena új arca

Nem akárkit kért fel a bőrápoló krémjeiről ismert márka, mint a negyedszer is Oscar-díj esélyes színésznőt, Nicole Kidmant. 

A 49 éves ausztrál színésznő a teljes Neutrogena márkának lesz a hivatalos nagykövete, nem csak egy kisebb termékkör arcává szegődött. A hír bejelentése kapcsán Kidman nyilatkozatában arra is kitért, mi a titka, hogy bőre oly sima, egyenletes, ránc nélküli. Ez pedig nem más, mint a fényvédelem.

“Ausztráliában nőttem fel, ahol a napvédelem alapvető dolog – édesanyám már kislány koromban megtanított rá, hogy a fényvédelemről mindig gondoskodjak. Így hát az, hogy odafigyelek bőröm egészségére, olyan dolog, ami kicsi korom óta meghatározza életemet.”

We've met our perfect match with our newest brand ambassador, #NicoleKidman. Welcome to the family!

A video posted by Neutrogena (@neutrogena) on

A színésznővel kapcsolatban az elmúlt években már többször is felmerült, hogy arcbőre simaságát nem csak a géneknek és a körültekintő bőrápolásnak köszönheti, jóval inkább plasztikai műtéteknek sorozatának. Való igaz, azt korábban beismerte, hogy többször is vett igénybe botox kezelést, de állítása szerint ennél tovább nem ment, plasztikai műtétnek sosem vetette alá magát. A botox injekciókkal is már egy ideje leállt, ugyanis belátta, nem volt kedvező hatással arcára a beavatkozás. Hogy így van-e vagy sem, ezt nem tudjuk, így hát maradjunk annyiban: illesse meg őt az ártatlanság vélelme.

Thrilled to welcome #nicolekidman to our @neutrogena family! BEAUTIFUL inside and out. #proudcreativeconsultant

A photo posted by Kerry Washington (@kerrywashington) on

Az első közös kampányt február végén fogják indítani az Oscar-díjátadóhoz időzítve, ahol Nicole Kidman a Lion filmben nyújtott alakításáért esélyes rá, hogy átvegye második Oscar-díját is.