Krémmánia magazin

Görgős szemhéjtussal újít be a M.A.C

Tisztára olyan, mint egy pizzaszeletelő. Még meg sem jelent, de már a pici görgővel ellátott szemhéjtustól hangos a net, amiről az első fotókat nemrég osztotta meg Michael Patterson sminkmester. A New York Fashion Weeken volt szerencséje dolgozni a kis szerkezettel, amivel állítólag extra precíz vonalat lehet húzni.

A megoldás tényleg vadiúj, formabontó, és határozottan felkelti az ember érdeklődését – de vajon tényleg használható is valamire, vagy csak egy kisebb vagyont húznak le rólunk egy olyan termékért, ami aztán a fiókunk mélyén landol?

A szerkezet lényege, hogy a festéket nem vékonyka ecset vagy toll segítségével visszük fel, hanem egy picike görgőt tolunk végig szemhéjunkon. Láthatjátok is, papíron remekül teszi a dolgát, számunkra azonban egyenlőre kérdéses, hogy a szemhéjon alkalmazva mennyire kényelmes a használata. Ott ugyanis egész máshogyan kell fogni, a felület nem vízszintes és határozottan nem olyan lapos, mint egy papírlap, így bármennyire is könnyű mozgatni, ha nem áll kézre, az gáz.

A szemhéjtus normál és matt fekete, valamint matt barna színekben lesz kapható, de arról még nincs hír, hogy mikortól és azt sem tudni, mit látunk majd az árcédulán.