Krémmánia magazin

Trump hajmaszkkal lázad a Lush

Az új amerikai elnök személye elleni tiltakozó hadjáratba újabb márka szállt be, ezúttal az angol LUSH. A kézi készítésű kozmetikumairól híres márkáról tudvalevő, kiáll az egyenlőség, az egyenlő bánásmód és jogok mellett.  Indulásuk óta jelmondatuk a “We believe”, vagyis “Hiszünk benne”, és tényleg teszik is: hisznek abban, hogy mindenki egyenlő nemre, rasszra, korra, szexuális irányultságra, bevándorlási státuszra, vallásra vagy politikai nézetre nézve egyaránt.

És bár az ezzel ellentétes nézet is csak egy nézet, ha az USA elnökéről van szó, úgy érezték mégsem mehetnek el mellette szó nélkül.

Kikevertek hát egy hajmaszkot, aminek a Yuge gúnynevet adták, utalván Donald Trump, amerikai fülnek fura kiejtésére, és hogy biztosan célba is találjon üzenetük, a Lush Summit 2017 rendezvényükön egy óriási Trump papírmasé fejet húzott magára egy aktivistájuk és úgy sétálgatott a résztvevők között.

lush1

A hajmaszk egyébként egyike a Lush hamarosan megjelenő, legújabb hajápolóinak, aminek összetevőit úgy állították össze, hogy az megdobja a haj volumenét. Ezek az újdonságok a fenntarthatóság nevében, a tőlük megszokott módon már csak flakonok nélküli formában, a víz hatására elolvadó tömbökként vagy épp nyalókákra hasonlító pálcikás cukiságokként lesznek majd kaphatóak.

A Yuge ananászból, enzimatikus eljárással készült összetevőt tartalmaz, ami a szennyeződések eltávolításáért felelős, valamint borsmentát, a fejbőr felélénkítéséhez. Ezen kívül megtalálható benne jojoba olaj, olíva olaj, valamint méz is, hogy puha, kezelhető hajat kapjunk eredményként. A termék megjelenésére egyébként sajnos még várnunk kell, ugyanis azt jelenleg még tesztelik Angliában.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés