Krémmánia magazin

Különleges beauty kollekcióval jelentkezik Christian Louboutin

A piros talpú cipellők királya tovább terjeszkedik a kozmetikumok világában. A körömlakkok, ajakszínezők és ajakceruzák után ugyanis jönnek a szemre való festékek!

A Les Yeux Noirs névre keresztelt kollekció négy terméket tartalmaz: egy szempillaspirált, egy szemhéjtust, valamint szemceruzákat és szemöldökceruzát.

Az újdonságok csomagolásához az ihletet ismét az ókori Egyiptom adta, amelyek rendre hozzák azt a különleges designt, amely az addigi CL beauty termékeket is jellemezte. Hihetetlen, hogy még egy egyszerű szemcerka is milyen dögös kupakot kapott! Az egyiptomi motívumok, a lótusz virág szirmai és az obeliszkek gyönyörűen keverednek az art deco stílusirányzat geometrikus formáival.

Christian Louboutin Les Yeux Noirs2Christian Louboutin Les Yeux Noirs3Christian Louboutin Les Yeux Noirs
< >

Az új kollekcióhoz készített promo sminkeknél, illetve maguknál a színek kiválasztásánál is azonban már más földrészről merített ihletet Louboutin, mégpedig a hagyományos, magas művészeti szintet képviselő indiai káthakali táncdráma világából. A tánc maga mindig egy-egy történetet mesél el, mialatt az érzelmeket és hangulatokat látványos maszkokkal, kézjelekkel és arcjátékkal fejezik ki. A színeknek és formáknak ez a gazdag érzelmi töltete volt az, amely a tervező fantáziáját rabul ejtette.

Christian Louboutin Les Yeux Noirs4

A termékpaletta sajnos szemfestéket nem tartalmaz, bár a márka nem zárta ki a lehetőségét, hogy később bővíteni fogják a kínálatot.

Oeil Vinyle Lash Amplifying Lacquer

A vízálló szempillaspirál száradás után fényes felületet képez a pillákon, de nem az olcsó hatású ragyogó-csillámos stílusban, inkább, a valódi fekete bőr felületére hasonlít. A spirál fekete és sötét burgundy színekben lesz kapható.

Christian Louboutin Lash Amplifying Lacquer

Oeil Vinyle Luminous Ink Liner

A folyékony szemhéjtussal precíz, extra vékony vonal húzható, köszönhetően a keskeny ecsetnek és a viszonylag hosszú szárnak, amely kényelmesen megfogható. A lakk-hatású formula három árnyalatban kerül az üzletek polcaira: fekete, vörös és zöldeskék színekben.

Christian Louboutin Oeil Vinyle Luminous Ink LinerChristian Louboutin Les Yeux Noirs collection eye looks (3)
< >

Oeil Velours Velvet Eye Definer

A krémes szemceruza öt intenzív árnyalatban lesz kapható: fekete, aranybarna, sárga, lila és pávakék.

 

Christian Louboutin Oeil Velours Velvet Eye DefinerChristian Louboutin Les Yeux Noirs collection eye looks (2)
< >

Oeil Velours Brow Definer

A szemöldökceruzák végére a márka is rátette a jól megszokott kis kefét, hogy a színezés előtt még a megfelelő formát is kialakíthassuk. Az ígéretek szerint színük egész nap tart, állagukat pedig úgy alakították ki, hogy megmaradjon a szemöldökök természetes hatása, a szín ne kenődjön el rajta. A barna négy árnyalatában lesz kapható március 23-tól, a többi termékkel együtt.

Christian Louboutin Brow Definer

Ha valaki szeretné beszerezni a kollekció termékeit, érdemes lesz a márka weboldalán várnia a virtuális polcfeltöltést, azon kívül ugyanis nagyon kevés helyen, világszinten mindössze 40 üzletben lesznek elérhetőek.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés