Krémmánia magazin

Tavaszi újdonságok az AVON-nál

Vadiúj termékeket és régi kedvenceket is találunk a mark névre keresztelt kollekcióban, aminek legtöbb tagját már a Krémmánia oldalán is megtaláljátok.  A fekete-fehér designt nagyon jól eltalálták, a letisztult, modern stílus sanszos, hogy sokaknak be fog jönni. A termékpaletta gyakorlatilag mindenre kiterjed, sminkalaptól az ajakszínezőkön és szemsminkeken át a fixáló púderig széles a skála.

marcavon_001

A Spectralash névre keresztel szempillaspirál igazi újdonságnak számít, ami az ígéretek szerint nem pereg le, nem csomósodik, nem maszatolódik. Klasszikus rostszálas spirálkeféről van szó, aminek tubusa végén egy kis eltekerhető részt is találtok, ettől extra. Ennek segítségével ugyanis adagolni lehet a festéket, attól függően, mennyire akarjuk dúsítani a pillákat.

avon-mark-spectralash-szempillaspirals9-300-300

Nem csak a szempillaspirált, de a többi dekorkozmetikumot is megtaláljátok már a Krémmánián, a régebbi kedvencek esetén pedig jó pár vélemény is olvasható róluk. Ezek alapján a legnagyobb sikere az Avon Mark 3D Ajakrúzsnak, az Avon Mark Magix HD Sminkfixáló Púdernek és az Avon Mark Gél Hatású Körömlakkoknak van.

Avon Mark 3D Ajakrúzs

avon-3d-ajakruzs-a-teltebb-ajkakert-spf15s9-300-300

Átlagos pontszám: 4,46

Hidratáló ajakrúzs, amiből nappalra és estére is találunk megfelelő árnyalatot a15 különbözőből. Ára mindössze egy ezres körül mozog, amiért a vélemények alapján egy határozottan szuper terméket kapunk, ár-érték arányban abszolút az élmezőnyben van. Tartós, szépen pigmentált, nem kenődik és kellemes viselni, szóval mindenképp kipróbálásra érdemes.

Avon Mark Magix HD Sminkfixáló Púder

avon-magix-hd-sminkfixalo-puder1s9-300-300

Átlagos pontszám: 4,78

Színtelen púder, mellyel rögzíthetjük az elkészült sminket. Minden bőrtónushoz bátran használható, állaga könnyű így jól lehet vele dolgozni. Anélkül mattít, hogy fehérítene és hosszan tart anélkül, hogy korrigálni kellene. Nem nehezíti el a sminket, a tapasztalatok alapján még a szem alatti sötétebb karikákat is szépen elfedni.

Avon Mark Gél Hatású Körömlakk

avon-gel-shine-koromlakk2s9-300-300

Átlagos pontszám: 4,11

21 különféle színből választhatunk, amelyek mindegyike intenzíven ragyogó finishű. A lakk UV-lámpa nélkül megköt és lemosásához sem kellene extraságok. A tapasztalatok alapján 4-5 napig bírja lepattogás nélkül, persze ez attól is függ, mi mindent csinálunk az alatt a pár nap alatt. Csodák nincsenek, 2-3 rétegnyi megszáradásához ennél is idő kell, ezen segíthetnek a gyors száradást kölcsönző sprayk, míg a szebb tapadás érdekében érdemes akkor is áttörölni lemosóval körmeinket, ha előtte közvetlenül nem voltak kilakkozva.

marcavon_002

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés