Krémmánia magazin

Swiss Image, mely felkarolta az Alpok adta szépséget (X)

Ezt a cikket a Swiss Image támogatta. 

Évtizedeken át öregbítette a filmipar világszerte a Svájci Alpok nyújtotta szépség hírnevét. Nem csoda, hiszen az Alpok ősi mivolta és az értékes ásványanyag tartaléka már maga egy csoda. Szemet gyönyörködtető, mely egyet jelent a szépséggel.

A Swiss Image gyengéd és hatékony arcápolási termékek tudományos értelemben is magukban hordozzák az Alpok szépségét, amely a modern életet élők számára egy áldás lehet. Hiszen napjainkban a bőrünk sokféle negatív környezeti hatásnak van kitéve.

switzerland_matterhorn (2)

A Swiss Image márka a svájci székhelyű Skin Concept AG vállalat és saját gyártásra specializálódott leányvállalatának, a Medena AG cégnek a közös fejlesztése. Az Affoltern am Albis svájci városkában székelő vállalkozás nemzetközi piacra készülő, innovatív és magas minőségű kozmetikai márkák fejlesztésére és gyártására specializálódott.

Az alapítás óta eltelt több mint 50 évben a Medena AG folyamatosan Svájc egyik vezető kozmetikai és gyógykozmetikai termékek gyártójaként volt jelen, és márkáit sikeresen forgalmazzák számos országban Európa, a FÁK és Közel-Kelet területén.

face-1

A márka átfogó kínálatban az arcápolás minden lépésére van megoldás legyen szó tisztításról, tonizálásról vagy hidratálásról. Minden Swiss Image termék tartalmaz alpesi gleccservizet, ami biológialiag aktív tulajdonságai miatt esszenciális ásványi anyagokban gazdag, melyek ideális molekula méretének köszönhetően könnyen felszívódnak.

Az öregedésgátló termékek egyik innovatív aktív összetevője a jégalga, mely egy olyan egysejtű és ökológiailag tiszta algaféle, ami segít erősíteni a bőr védelmi mechanizmusát, segít serkenteni a kollagéntermelést és csökkenteni a bőrfehérjék elöregedését.

swiss-3ADouble Action Eye Make Up Remover-M (2)
< >

Hosszas kutatómunka eredményeként a Swiss Image márka magas minőségű, széleskörű termékkínálattal jelent meg már a magyar piacon is, melyet esztétikus, elegáns csomagolása és vonzó ára még ellenállhatatlanabbá tesz.

Minden termék parabén, ftalát és ásványolaj mentes.

Végre Magyarországon is a vásárló kedvére válogathat bőrtípusának és korának megfelelő Swiss Image termékek közül, akár általános, Rugalmasságot fokozó 36+, vagy érettebb bőr esetén Feszesítő 46+ öregedésgátló arcápolási terméket keres.

46+ HEGY800x800_swiss-036
< >

A termékeket megtalálod a Müller és dm drogériákban valamint az onlinekosar.hu webáruházban.

Mentés

Mentés

Mentés