Krémmánia magazin

Elő a lexikonokkal! Indul a szárított virágos körömdíszítés szezonja

Ti is préseltetek gyerekkorotokban virágokat? Emlékeztek, milyen érdekes volt nézegetni a leheletvékony eredményt és gyönyörködni benne, milyen szépen megmaradtak az “örökkévalóságnak” füzetbe celluxozott növények?

Ha igen, akkor a préselt, szárított virágokkal dolgozó körömdíszítési trendet is imádni fogjátok. Igazi romantikus, tavaszi hangulatot adnak a pasztell színű mini szirmok és virágfejek. Ráadásul abszolút hordható a hétköznapokon is, hiszen nem olyan őrült megoldásról van szó, mint amiről a szőrös mani esetén beszélhetünk – ami nem, hogy fotón nem néz ki jól, de elképzelhetetlen, hogyan lehet a való életben létezni velük.

 

 

A lenti videóból lépésről lépésre láthatjátok, hogyan kell egy szárított virágszirmokkal díszített műkörmöt elkészíteni. Bár a procedúra nem kevés hozzáértést és profi felszerelést igényel, nagyon érdekes látni a teljes folyamatot.

Ha kedvet kaptatok hozzá, jó hír, hogy egészen olcsón hozzá lehet jutni direkt körömdíszítésre szánt préselt virágokhoz az Ebayről, Amazonról vagy az Aliexpressről is.

szaritott3szaritott2szaritott1
< >

Persze mi magunk is elkészíthetjük őket, csak legyen türelmünk kivárni, amíg tökéletesre száradnak a picike vadvirágok, amik még csak ezután fognak kinyílni.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés