Krémmánia magazin

Macaron cushion szett Dél-Koreából

Az új K-beauty cukiság tipikusan olyanra sikerült, amivel jól be lehet etetni a csajokat. Persze nem csoda, tényleg jól néz ki, nevében pedig ott a nagy hívószó: macaron. Az édes sütike, ami mára kommerszebb, mint népszerűbb, pasztell színei viszont remekül illenek a trendekbe. Tudták ezt a MEMEBOX-nál is, így legújabb korrektorokból és arcsminkekből álló szettjükhöz a cuki mandulás sütiktől lopták az outfitet.

Im-Macaron-Cushion-Correctors

A reklámanyag tényleg, határozottan látványosra sikerült, nehéz eldönteni, hogy éhesebb lesz tőle az ember vagy sminkelni támad kedve. Ha azonban a natúr termékfotókat nézzük, igazából nem történt más, mint hogy a szabvány tégelyek megkapták a tipikus macaron színeket, és mekkora mázli, hogy a korrektorok alapszínei között is meg vannak a passzoló zöldes és lilás árnyalatok is.

Az I’m Macaron Cushion Corrector három színe tehát a következő: Peach, Lavender és Mint. A zöldes Mint a piros foltok elfedésére szolgál, a levendulaszínű a fáradt, sápadt arcbőrnek ad egy kis élénkséget, a barackos változattal pedig a szem környéki sötét karikák ellen vehetjük fel sikkesen a harcot.

Im-Macaron-Cushion-Corrector-PeachIm-Macaron-Cushion-Corrector-LavenderIm-Macaron-Cushion-Corrector-Mint
< >

immacaron

 

A kollekció másik két tagja egy highlighter és egy bronzosító – mindkettő egy-egy színben érhető el. A highlighter pinkes árnyalatot kapott, a bronzosító közepesen sötét, barnásat.

Im-Macaron-Cushion-Shading-BrownIm-Macaron-Cushion-Highlighter-Pink
< >

A 6 ml-es kiszerelés ára 14 dollár, vagyis kb. 4000Ft. Egyenlőre még nem találtunk olyan weboldalt, ami hozzánk is szállítana belőle, de több k-beauty termékkel foglalkozó webshopban elérhetőek a MEMEBOX termékei, így valószínűleg csak idő kérdése, hogy Magyarországról is rendelhető legyen.

Egyébként nem ez az egyetlen Dél-Koreai márka, ami macaron ihletésű cushion szettet dobott piacra. Az ESPOIR is átszínezte már a tégelyeket pasztellre a Nude Cushions BY Macaroon limitált kiadásánál, a Croquis pedig egy babakék csomagolású termékére húzta rá a Macaron Cushion elnevezést. A VDL-nél is várható egy hasonló, macaronos szett, ami BB cushion lesz, bár még nem tudni mikor debütál, és nem feledkezzünk meg az Etude House-ról sem, aminek Precious Mineral Magic Any Cushion SPF34 / PA++ terméke itt, a KM-en is megtalálható.

precious-mineral-magic-any-cushions-300-300VDL-macaron-BB-cushionNude Cushions BY Macarooncroquis
< >
Etude House Precious Mineral Magic Any Cushion SPF34 / PA++

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés