Krémmánia magazin

Ilyen egy kozmikus robbanás, ha sminkelésről van szó

A galaxisok fénye ihlette Terry de Gunzburg, az Yves Saint Laurent művészeti igazgatója saját márkájának új, tavaszi sminkkollekcióját, ami a Techno Aura nevet kapta. A By Terry hibrid kreációkkal és gyöngyház árnyalatokkal igyekszik elkápráztatni minket – lássuk, hogyan.

SPRING17-TECHNO AURA-60x80cm-BD

Múlt héten mutatták be az újdonságokat, az eseményre mi is hivatalosan voltunk, így már élőben is láthattuk, milyenek lettek a fénylő száj- és szemsminkek, amelyeket egy 3:1-ben arcárnyaló egészít ki. Ennyi bevezető után senkit nem lephet meg a dolog: itt bizony a Kylie-s matt árnyalatokat nem kell keresni. Van helyettük annál sokkal jobb!

Elsőkét a két színben pompázó szájfény, a Gloss Terrybly Shine Hydra-Lift Lip Lacquer, ami több hasznos összetevőt is tartalmaz: hialuronsavat a hidratálásért, ceramidokat, amelyek táplálják és regenerálják ajkainkat, valamint kollagén termelést serkentő peptideket is. Két árnyalatban lesz kapható a telt ajkakat varázsoló szájfény: a Midnight Star rubint vörös és azúrkák színekben játszik, míg a Spicy Crush rezes, tüzes piros. Mindkettő finishe fénylő, lakkhatású.

GLOSS TERRYBLY SHINE N1GLOSS TERRYBLY SHINE N2GLOSS TERRYBLY SHINE-N2AGLOSS TERRYBLY SHINE-N1B
< >

Az Eye Designer Palette Parti-Pris szemhéjpaletta, az őszi kiadású Parti-Pris Palettes 1 és 2 méltó folytatása, csak ez alkalommal a dobozka 6 világosabb árnyalatot rejt magában. Gazdag, jól pigmentál extra finom por állagú szemfesték, ami felkenve bársonyként terül el a szemhéjon és az ígéretek szerint nem ül bele pár órás viselést követően sem a ráncokba, redőkbe.

Jól keverhető textúrák jellemzik, aminek kiszerelése ezúttal is praktikusan vékonyra sikerült. Szerencsére a pici tükör nem maradt ki belőle, csak azt sajnáljuk, hogy legalább egy applikátornak nem jutott benne hely, attól lett volna igazán táskabarát a dolog, de így sem panaszkodunk, mivel a színek tényleg úgy ragyognak, mint a csillagok. Az árnyalatok között a lágy nude és finom rózsás színeket találhatjuk, amelyek mindegyike gazdag gyöngyházfényt kapott, ami csak úgy ragyog, ha ráesik a fény, ha pedig az ecsetet kicsit benedvesítjük, még intenzívebb lesz a hatás.

Tartós szemfestékről van szó, amit érdemes primerre felvinni, de még anélkül is kellően hosszan tart anélkül, hogy javítgatni kellene. Utcára, hétköznapokra egy-egy árnyalatot egy rétegben feltéve épp csak annyi csillogást ad szemhéjunknak, ami egy natúr nomakeup sminknek ad egy kis csavart, míg bulikba, partikra érdemes keverni, építgetni is a színeket.

BY TERRY - SPRING PALETTE

A Glow Expert Duo Stick a kollekció harmadik pillérje, aminek két különböző színű oldalát három módon is felhasználhatjuk sminkünk elkészítéséhez. Igazi strober, amit pirosítóként, bronzosítóként és highlighterként is használhatunk, fő, hogy segítségével megfelelően játszadozhatunk az arcukra eső fénnyel, kiemelhetjük, árnyalhatjuk a szükséges részeket. A tubus másik végén egy sminkecset is helyet kapott, ami nagy pozitívum. A viszonylag vastag rudacska három árnyalatban is kapható, így mindenki kiválaszthatja a bőrtónusához leginkább illőt: Amber light a napbarnította bőr barátja lehet, a Terra rosa rózsás, opálos árnyalatú, a Peachy petal pedig barackos-korallos, enyhén hűvös színeket rejt magában. Állaga enyhén krémes, picit zselés, könnyen eldolgozható az arcon.

BY TERRY - SPRING GLOW-EXPERT 1 v2TOUCHES-GLOW EXPERT-N2BY TERRY - SPRING GLOW-EXPERT 2TOUCHES-GLOW EXPERT-N3BY TERRY - SPRING GLOW-EXPERT 3 v2TOUCHES-GLOW EXPERT-N1
< >

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés