Krémmánia magazin

Fekete highlighter – a leghaszontalanabb újdonság, mégis sikeres

Jeffree Star után most újabb márka jelentkezett koromfekete highlighterrel, mégpedig a Rituel de Fille. Az Eclipse Inner Glow Crème Pigment a maga 29 dollárjával pont olyan drága, mint az ősszel piacra dobott JS előd de a netes tesztek alapján legalább minőségben sem marad el tőle. Kérdés, mire lehet egy fekete pigmenttengert használni?

ritueldef1ritueldef2
< >

Már a neve is elég paradoxon ezeknek a sminkcuccoknak: fekete highlighter. Mégis, hogyan emeljük ki arcunk egyes részeit világosítással, ha ehhez fekete színt kell használnunk? Röviden: sehogy. Jó pár vlogger tesztet megnézve (bár anélkül is sejthető volt az eredmény), hacsak nem akarunk úgy kinézni, mint akinek egy kályhacsőbe szorult a feje, teljesen felesleges próbálkozni vele, mint highlighter.

Persze lehetne bronzosító is, annak lényege végülis épp az, hogy árnyékot képezzünk a szükséges helyeken, szépen kontúrozva arcunkat. Azonban a “melyik árnyalat illik a bőrszínemhez” versenyben mégis kinél végezne első helyen egy fekete szín, amikor még a barnás árnyalatokból is nehéz jól választani? Így ha nem farsangi/halloweeni sminket készítünk, nem lesz szebb az eredmény attól, hogy pár centivel odébb pozicionáljuk a felvitelét, az árnyékolni kívánt részekre.

Így hát joggal tehetjük fel a kérdést:

Mi a csodára lehet használni egy fekete highlightert?!

Például a szánkra. A mostani újdonságnál már használati alternatívaként is szerepel, hogy a “pirosító” és “kontúrozó” funkciókon felül a krémes állagú kozmetikum ajkainkra kenve is jól használható. Már ha szükségét érezzük, hogy extra feketére sminkeljük szánkat. Vékonyka rétegben némi lilás beütést kapunk használatával, de ha jól nekifekszünk, remek fekete szájsminket készíthetünk segítségével, ha pedig más vöröses-bordós színekkel vegyítjük, tovább fokozhatjuk az izgalmakat. Épp úgy, mint egy erre kitalált rúzzsal.

feketeajkak4feketeajkak3feketeajkak2feketeajkak1
< >

A másik kézenfekvő opció, hogy szemhéjárnyalóként használjuk el. E téren már jóval szélesebb körben válhat érdekesebbé a termék, azonban igencsak füstös szemsmink függőnek kell lenni ahhoz, hogy 3,8 grammnyi cuccot elkenjünk, mielőtt az megromlana. Ha mégis e csoportba tartoznánk, javasoljuk kipróbálni helyette például a Maybelline Colour Tattoo 24hr szemhéjfestéket, aminek kiszerelése hasonló méretű, árban mégis a fentiek töredékéért beszerezhető. Ráadásul, az eddigi 500+ KM-es vélemény alapján a legnépszerűbb szemhéjfestékről van szó, amit használói igencsak dicsérnek tartóssága és a színek intenzitása miatt.

smokey6smokey5smokey3smokey2smokey1
< >

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés