Krémmánia magazin

Még meg sem jelent, máris balhé van az új Kylie pirosítók körül

A márka rajongói az egyes árnyalatok fantázianeveit kritizálják, azok ugyanis szerintük túl szexistára sikerültek. Az ominózus újdonságokról hétfőn osztotta meg az infót Kylie Jenner az instán, megjelenésük pedig mára van ütemezve. Az elmúlt pár napban azonban egy kis kritikus porszem került a gépezetbe, az üdvrivalgás zaját ugyanis felháborodott mormogás is kísérte.

Fotó: Jon Kopaloff/FilmMagic

Sokak szerint a provokatív elnevezések nem túl jó fényt vetnek a pirosítók leendő viselőire, hiszen mint írták, meglehetősen közönséges olyan sminkcuccot felkenni, ami nevével azt hirdeti: az illető most piszkosul felizgult valamitől (Hot and Bothered).

A nevek magyar megfelelői, amiktől kiakadtak a rajongók:

X Rated ~ 18+-os, Korhatáros
Barely Legal ~ Épp csak felnőtt (…hogy szerepeljen felnőtt filmben)
Virginity ~ Szüzesség
Hot and Bothered ~ Felizgult
Hopeless Romantic ~ Reménytelenül Romantikus

A Virginity árnyalat egyébként már a Valentin-napi szettben is benne volt, ehhez jött hozzá a másik négy újdonság.

A másik spekuláció szerint, amin a “rajongók” pörögtek a különböző SM felületeken, hogy azokat biztosan a Tyga-val való kapcsolata ihlette.

Bárhogyan is legyen, érthetetlen épp Kylie-n számon kérni a szexuális utalással tupírozott, provokatív elnevezéseket. Sosem volt épp a modesty fashion arca, megjelenése finoman szólva sem hagy sok feladatot a képzelőerő számára. Akkor miért baj, hogy személyes imázsához illő fantázianevek látnak napvilágot? Ha valakit ez zavar, feltételezhető, hogy eddig sem az ő követőinek táborát gyarapította.

Másrészt, ha valamin érdemes kiakadni, az jóval inkább a kisasszony aktuális instás profil képe: 2017-ben cigizni (vagy nyíltan jointot szívni) újra menő lesz?? Az újdonságok egyébként egészen pontosan ma, március 24-én, magyar idő szerint 23:00-kor debütálnak a márka webshopján.

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés