Krémmánia magazin

Cicaszem hack, amire sohasem gondoltál volna

A tökéletes tusvonal érdekében tollak, ecsetek ezrei jelentek már meg, amelyek újabbnál újabb módon igyekeztek segítségünkre lenni a csodásan egyforma ívek megrajzolásánál. Láthattunk már görgőset és nyomdázható változatot, luxus kiadásút és elérhető árú közönség kedvenceket. Épp a minap mutattunk be a Krémmánia Blogon is egy új sikergyanús változatot, mégpedig a Catrice Liquid Gel Cushion Szemhéjtust, ami esetén egy spéci, szivacsos tégelyből lehet a festéket felitatni ecsetünk segítségével.

Huncut megoldás ide vagy oda, a lenti videó alapján úgy tűnik, a csodafegyver mindvégig ott lapult a neszeszerünkben, csak mi nem is tudtunk róla. Hogy mi az? Hát a szemöldökcsipeszünk!

Annyit kell csak tenni, hogy a csipesz oldalát megfestjük a tussal, majd összenyomva a két végét, a végeivel kifelé szemünk külső szegletéhez nyomjuk egy picit. A csipesz íves oldala így nyomdaként funkcionál és pikk-pakk elkészül a cicaszem külső ívének vonala. Innen befejezni pedig pár tényleg nem nagy ördöngösség. Figyeld csak:

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés