Krémmánia magazin

Saját sminkpalettát készíthetünk az új essence kollekcióval

Izgalmas újdonságot hozott magával az essence tavaszi megújulása. A My Must Haves névre keresztelt kollekcióval ugyanis saját magunk állíthatjuk össze az “úti szettünket”, vagyis azt a pár darab sminkcuccot, amik az aktuális kedvenc színeinkben pompáznak és így mindig jó, ha kéznél vannak.

16797020_10155140299235087_6383431042109414455_o

Látványra a 4-es és főleg a 8-as paletták olyanok, mintha egy vízfestékes szett dobozkái lennének, nem annyira designosak, mint mondjuk az Artdeco hasonló lényegű szemhéjfestékes palettái, de az is biztos, hogy árban egészen más kategóriába tartozik a kettő. Használata nagyon egyszerű, gyorsan ki- és bepattinthatóak a színek és stabilan a helyükön is maradnak.

A legjobb benne az, hogy a külön megvásárolható üres palettákat nem csak szemhéjpúderekkel, hanem arc- és ajaksminkekkel is feltölthetjük. A szemsminkek esetén 20 színárnyalatból választhatunk, a világos nude színektől egészen a feketéig sok a lehetőség: barackos, pinkes színek, kékek, a barnák és bézsek különböző változatai és egy szexi sötétbordós-lilás árnyalat is megtalálható. A My Must Haves Mono szemhéjpúderek már a Krémmánián is fenn vannak, az eddigi értékelések szerint pedig szépen teljesítenek, bár kétségtelen, hogy nem egyformán erős a pigmentáltságuk a színeknek.

essence my must haves eyeshadow 01essence my must haves eyeshadow 02essence my must haves eyeshadow 03essence my must haves eyeshadow 04essence my must haves eyeshadow 05essence my must haves eyeshadow 06essence my must haves eyeshadow 07essence my must haves eyeshadow 08essence my must haves eyeshadow 09essence my must haves eyeshadow 10essence my must haves eyeshadow 11essence my must haves eyeshadow 12essence my must haves eyeshadow 13essence my must haves eyeshadow 14essence my must haves eyeshadow 15essence my must haves eyeshadow 16essence my must haves eyeshadow 17essence my must haves eyeshadow 18essence my must haves eyeshadow 19essence my must haves eyeshadow 20
< >
06 raspberry frosting

A világos változatok esetén a snowflake vagy az apricotta árnyalat a visszajelzések alapján akár highlighterként is használhatóak, míg a bronzosító volt, akinél szemsminkként állta meg jobban a helyét. Viatzio ajánlására mutatunk is egy videót, amiben láthatjátok, hogy muzsikál a snowflake árnyalat arcsminkként, amiről kiderül, a Becca Shimmering Skin Perfector Pressed in Pearl tökéletes dupe-jának is megfelel (9:24-nél kezdődik az ominózus rész).

Az arcsminkek esetén tehát bronzosító, highlighter, valamint pirosítók és egy fixáló púder is elérhető. A pirosítók alapvetően meleg tónusú színekben kaphatóak, de van többféle választási lehetőség is, két matt és három szatén finishű pattintható be a palettába:

essence my must haves matt blush 01essence my must haves matt blush 02essence my must haves satin blush 03essence my must haves satin blush 02essence my must haves satin blush 01
< >
strawberry smoothie - szatén

Highlighterből és bronzosítóból csak egy-egy szín került bele a kollekcióba, az előbbi lágy barackos árnyalatú, utóbbi pedig narancsos tónusú – érdemes a tesztert kipróbálni vásárlás előtt, volt a véleményezők között, akinek már túlzottan is narancsos volt. Az arcsminkekhez tartozik még egy fixáló púder is, ami alapvetően arcra való, de szükség esetén rúzsunkat is fixálhatjuk vele.

essence my must haves highlighter powder 01essence my must haves bronzing powder 01essence my must haves fixing powder 01
< >
01 fix it, baby! fixáló púder

 

Az ajaksminkek egészen érdekes változatával találkozhatunk, ugyanis nem a klasszikus krémes rúzsokat rejtik a pici mono-k, hanem púder állagúak, amelyeket a hozzájuk készült ajak primerre kell felvinni. Három szín közül választhatunk, mindegyik szépen pigmentált, divatos árnyalat.

ess_my must haves lip base.jpgessence my must haves lip powder 02essence my must haves lip powder 03ess_my must haves lip powder.jpg
< >
01 all about that base - ajak primer

Ilyen egyszerű őket a helyükre pattintani:

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés