Krémmánia magazin

#nomakeup válogatás, celebritások közreműködésével

Szeretünk smink nélküli hírességeket nézegetni. A többesszám pedig nem csak minket jelöl a Krémmániánál, hanem szerintünk úgy általánosságban mindenkit, akinek átlagos hétköznapjai tényleg átlagosak. Szóval a nem celebeket.

Ilyenkor mindig picit megnyugszik az ember, hogy karikás szemekkel nem csak Mi ébredünk, hogy Nekik is vannak szeplőik, sőőőt, még pattanásaik is!  És bizony, ha szükséges, Ők is fehérre pöttyözött fejjel fekszenek le aludni, remélve, hogy azok a fránya piros pörsenések reggelre jobb belátásra térnek és visszahúzódnak oda, ahonnan jöttek.

Hogy elég érzékletes legyen a különbség a smink nélküli és sminkes megjelenésük között, mutatunk mindegyikükről egy “jól összerakott” fotót is.

That zit cream in your 30's life. At least I'm not going on the Tonight Show later today. 🙄

A post shared by Mindy Kaling (@mindykaling) on

Persze ettől még nem lesznek csúnyák, hiszen nem a semmiért válogatják ki őket modellnek, színésznőnek vagy épp énekesnőnek. Miután azonban plafonig vagyunk a sok vörös szőnyeges, full-sminkes, tökélyre highlighterezett szelfikkel, jól esik látni néha, hogy a kilónyi smink, frizura és megfelelő világítás nélkül Ők is ugyanolyan csajok, nők, mint Mi.

@normancook által megosztott bejegyzés,

Bizony, Nekik is vörös a fejük a konditeremben edzés után. Már ha tényleg edzenek és nem csak pucsítanak a gépek mellett.

Az az igazság, hogy Lady Gaga így sokkal szimpatikusabb, mint mikor húscafatokat aggat magára.

Sofia Vergara pedig határozottan cuki ezen a medencés fotón:

Na jó, Jennifer Lopez tényleg baromi jól néz ki akkor is, ha egy deka smink sincs rajta – persze nem zárjuk ki a lehetőségét, hogy egy kicsit segített a dolgon a szűrőkkel:

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés